Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škver

Sindikat Brodosplita: Tužit ćemo DIV zbog laganja o gubicima!

\'14.11.2008., Split -Brodosplit, Ana i Marinko Palesko, supruznici koji rade u skveru. Marinko na radnom mjestu u Brodosplitu. Photo: Vanja Zubcic/Vecernji list\'
Vanja Zubčić/Arhiva VL
06.03.2012.
u 16:27

Brodosplit bi trebao ići u treći krug privatizacije, smatraju u sindikatu. Od Bajića su tražili očitovanje o zakonitosti natječaja

– Želimo hitnu privatizaciju Brodosplita, ali po zakonskim normama! – rekao je Zvonko Šegvić, predsjednik Nezavisnog sindikata Brodosplita koji je od Državnog odvjetništva zatražio očitovanje je li natječaj u Brodosplitu zakonit, jer oni smatraju da nije. Ujedno, Sindikat smatra da bi se trebalo ići u treći krug privatizacije jer su se, izvlaštenjem pomorskog dobra, promijenili uvjeti te drže kako bi bilo više zainteresiranih.

Šegvić je reagirao na konferenciju za novinare DIV-a, gdje je rečeno kako je škver izgubio u dvije godine 1,2 milijarde kuna. I Nadzorni je odbor potpredsjedniku Vlade Radimiru Čačiću poslao dopis u kojem ističe kako se ne slažu s iznesenim. Suprotno tome, oni tvrde da će škver biti u dobitku od milijardu kuna.

– Ta je brojka frapantna. To što je on rekao žalosno je i tužno i mislim da ćemo to morati raspraviti na sudu. Čovjek dođe, želi kupiti škver pa onda pljuje po njemu i to lažima – rekao je Šegvić.

Ključne riječi

Komentara 10

MU
mućanin1
17:49 06.03.2012.

Čovjek dođe, želi kupiti škver onda pljuje po njemu i to lažima – rekao je Šegvić. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Tako se to na stari naćin radilo!!!

MA
Macaktom
17:55 06.03.2012.

da da samo zavlačite a vrag će bit kriv kad dođe vrijeme za likvidaciju splitskog škvera

TO
Toni50
19:45 06.03.2012.

Sindikat Brodosplita: Tužit ćemo DIV zbog laganja o gubicima! dečki, budite pametni neznate gdje živite; sljedeče tužiti ili im ga naduvati to vam je isto !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije