Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krediti

Šesta aukcija HBOR-a za model A

vlada, kosor, šuker (1)
Boris Ščitar/PIXSELL
31.08.2010.
u 16:01

HBOR je na aukciji ponudio 60 milijuna kuna, a pristiglo je 7 ponuda u ukupnom iznosu od 78.080.000,00 kuna. Službeni rezultati bit će objavljeni najkasnije u petak 3. rujna 2010. godine.

Šesta aukcija za model A, odnosno za dodjelu kvota kredita Hrvatske banke za obnovu i razvitak za provedbu Programa kreditiranja obrtnih sredstava održana je u utorak. HBOR je na aukciji ponudio 60 milijuna kuna, a pristiglo je sedam ponuda u ukupnom iznosu od 78.080.000,00 kuna.

Službeni rezultati bit će objavljeni u skladu s uputama za provođenje aukcije, a najkasnije u petak 3. rujna 2010. godine, izvijestili su iz HBOR-a. Podsjetimo, u aukciji HBOR-a mogu sudjelovati samo poslovne banke koje su odobrile kreditna sredstva HBOR-u za provedbu programa, odnosno koje sudjeluju u klupskom kreditu, a prednost u dobivanju kvote kredita imaju banke koje ponude nižu kamatnu maržu. HBOR u kreditima namijenjenima programu kreditiranja obrtnih sredstava sudjeluje s 40 posto, a preostalih 60 posto udio je banaka i o marži banaka na njihov udio u kreditu ovisi i kamatna stopa za krajnje korisnike kredita.

Zadnja, peta aukcija za model A održana je krajem lipnja ove godine, a ukupno je na do sada održanim aukcijama za kreditne kvote po modelu A bankama odobreno ukupno 836,74 milijuna kuna.

Ključne riječi

Komentara 3

UK
Ugo Kajvez
19:44 31.08.2010.

Ovi na slici su već debelo davno izgubili uporabnu dozvolu kod hrvatskog naroda ... to što dobivaju izbore sa 30-tak posto !!??? ......... dakle cca 70 posto građana sa biračkim pravom ih NE podržava ........ znači da nemaju legimitet kod večine puka ... dakle nepotizam i diktatura je njihov način vladanja ........

OB
-obrisani-
07:16 01.09.2010.

Vlada J.Kosor izabrana je od strane naroda da vlada do 11 mj.2011g,za dobrobit naroda. Siguran sam da će narod 2011 te g.opet izabrati nas da vladamo,jer samo mi tj vlada HDZ može zemlju voditi ovakvim blagostanjem kao i do sada.

Avatar sebastian
sebastian
18:26 02.09.2010.

nisu imali, lokacijsku, niti gradevinsku, sad su izgubili uporabnu, to se mora obnoviti inace istekne rok a moze da ispadne iz zone za gradnju pa postane poljoprivredna zona, onda nemozete ni graditi, ali to se nezna nikada unaprijed to dodje preko noci, ili kad ste vi u inozemstvu par mjeseci onda vam kaze susjed a kaj niste bili doma, vasa zemlja vise nije za graditi mozete samo kukuruz saditi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije