Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Seljaci blokirali cestu Županja-Orašje

blokada
Zvonko Živković
16.12.2009.
u 14:43

Budući da je blokada postavljena bliže graničnom prijelazu Orašje nego što je to dopušteno, policija će prijaviti sve sudionike prosvjeda koji su traktorima prepriječili put.

ŽUPANJA/ORAŠJE – Jučer točno u 12 sati članovi Saveza udruženja poljoprivrednika Posavske županije s nekoliko su desetaka traktora blokirali magistralnu cestu Orašje-Tuzla te cestu koja iz smjera Županje vodi u Orašje.

Zbog toga je obustavljen promet preko graničnog prijelaza Županja-Orašje, a sva se vozila preusmjeravaju na prijelaze Gunja-Brčko i Slavonski Šamac-Bosanski Šamac.

- Blokada je očajnički potez, a na nju smo se odlučili jer nam direkcija robnih rezervi Federacije BiH još uvijek nije isplatila razliku od 16 pfeninga između prodajne i zaštitne cijene ovogodišnje pšenice - ističe dopredsjednik saveza Sulejman Tahirović napominjući da će blokada trajati sve dok seljaci ne dobiju svoj novac.

Budući da je blokada postavljena bliže graničnom prijelazu Orašje nego što je to dopušteno, policija će prijaviti sve sudionike prosvjeda koji su traktorima prepriječili put.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije