Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sttručni seminar

Selekcijski postupak - odabir ljudskih potencijala u praksi

seminar
Foto: PCZ
1/2
25.05.2017.
u 11:57

Imate li prave ljude u svojoj kompaniji? Kako odabrati prave ljude za svoju tvrtku te kako ih motivirati i zadržati kada smo ih konačno pronašli?

Ljudi su jedan od najvažnijih resursa svakog poduzeća. Oni čine skup znanja, vještina, sposobnosti i kreativne mogućnosti kojima raspolaže organizacija. Zbog toga je bitno koje ljude odabiremo za rad u vlastitom poduzeću jer svaka osoba u radnom odnosu predstavlja samu organizaciju.

Poslovni dnevnik organizira jednodnevni stručni seminar naziva "SELEKCIJA - Kako odabrati prave zaposlenike za svoju kompaniju".  Polaznici će steći znanja i vještine koje će im pomoći provoditi profesionalne selekcijske postupke. Kako je bilo na prošlom terminu seminara dok smo izvodili vježbu aktivnog slušanja možete pogledati u galeriji fotografija. Radi velikog interesa otvorili smo prijave za dodatni termin.

Novi termin seminara je 6.6.2017.

Pročitajte dodatne informacije o seminaru OVDJE.

Na primjerima iz prakse na seminaru ćemo naučiti kako koristiti sastavne dijelove profesionalne selekcije

1) psihologijski mjerni instrumenti:

  •  kognitivne sposobnosti – testovi inteligencije
  •  afektivne sposobnosti – upitnici ličnosti
  •  konativne sposobnosti – upitnici radnih vrijednosti

2) Intervju - Najčešće korišteno sredstvo profesionalne selekcije • U pojedinim oblicima – nepouzdan prediktor radne uspješnosti!

3) Assessment centar - PITANJA ZA "S-B-O INTERVIEW" (Situation – Behavior – Outcome)

Naučite i vi kako izraditi profesionalan natječaj za prijavu kandidata, koje vrste pitanja postoje i kako postaviti pitanje kandidatu da dobijete kvalitetan odgovor, sve ovo i još puno praktičnih primjera na seminaru 6.6.2017. u Zagrebu. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem linka za prijave OVDJEBroj mjesta je ograničen.

O predavačici: Mr.sc.Marija Kalinić diplomirala je na Pravnom fakultetu – Studiju za socijalni rad u Zagrebu, a magistrirala na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Predavačica kolegija Upravljanje ljudskim potencijalima na Visokoj poslovnoj školi PAR Rijeka. Certificirana je trenerica NLP-a. Također, članica je  SELECTIO certifikatorskog tima za dodjelu certifikata Poslodavac partner i Upravnog vijeća Udruge U4HR – Udruge za upravljanje, umrežavanje, učenje i unaprjeđivanje ljudskih potencijala u Hrvatskoj. Od ukupno preko 25 godina radnog iskustva, posebno ističe rad u Sunce Koncernu d.d. Zagreb, tvrtki koja upravlja poznatim lancem hotela Bluesun, gdje je 9 godina bila na poziciji direktorice Sektora za upravljanje ljudskim potencijalima.

Prijavite se.

Polaznici su rekli o seminaru:

Seminar je u potpunosti ispunio moja očekivanja.

Tema je aktualna a sadržaj je čista petica.

Bilo je odlično, puno hvala predavačici!

Seminar je iznad očekivanja.

Puno praktičnog, bez puke teorije, svaka pohvala.

ORGANIZATOR seminara: Večernji list d.o.o. - Poslovni dnevnik

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Nove termine održavanja svih seminara potražite na www.poslovni.hr/seminari/

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije