Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u eurima i kunama

Sberbank od 1. listopada snižava kamate na postojeće kredite građana

09.03.2016., Split - Poslovnica Sberbank  banke. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivo Cagalj/PIXSELL
30.09.2021.
u 15:38

Smanjenje se odnosi na kredite isplaćene do 31. kolovoza 2021. godine

U skladu s kretanjima referentnih kamatnih stopa, Sberbank od 1. listopada spušta kamatne stope na postojeće kredite građana u eurima i kunama, ugovorene s promjenjivom kamatnom stopom.

Smanjenje se odnosi na kredite isplaćene do 31. kolovoza 2021. godine. Za kunske kredite kamata će se smanjiti za 0,04 postotnih poena, dok će se za kredite uz valutnu klauzulu u eurima smanjiti za 0,01 postotnih poena. Klijentima će snižena kamatna stopa biti vidljiva na anuitetima koji dospijevaju listopadu, a o promjeni će ih banka i obavijestiti. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije