Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKETINŠKA SURADNJA

Saponia dogovorila suradnju s agencijom Bruketa&Žinić&Grey na brendovima Faks helizim i Ornel

Foto: Saponia
1/3
18.06.2021.
u 14:53

Nije ovo prva njihova suradnja

Najstariji hrvatski proizvođač deterdženata Saponia dogovorila je ovih dana suradnju s agencijom Bruketa&Žinić&Grey. Dvije tvrtke će idućih mjeseci surađivati na marketinškim aktivnostima za Saponijine vodeće brendove za pranje i njegu rublja - Faks helizim i Ornel, priopćili su iz Saponije.

- Riječ je o vrhunskim brendovima koji su postali sinonim za kvalitetu te su već desetljećima neizostavni u mnogim kućanstvima. Veselimo se što ćemo ih povjeriti također vrhunskoj kreativnoj ekipi te očekujemo da će cjelovita marketinška kampanja bitno utjecati na percepciju potrošača - kazala je dr.sc. Dajana Mrčela, predsjednica Uprave Saponije.

Foto: Saponia

Nije ovo prva njihova suradnja.

- Prošle smo godine realizirali zajedno uspješnu kampanju za DeziClean i Handysept, liniju proizvoda za dezinfekciju i čišćenje. Kampanju za Faks helizim i Ornel pripremat ćemo tijekom ljetnih mjeseci, a ono što za sada možemo otkriti jest da ćemo surađivati s jednim poznatim licem s kojim ćemo zajedno napraviti i novu liniju proizvoda - najavio je Davor Bruketa, kreativni direktor agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Foto: Saponia

Kako ističu u Saponiji, Faks helizim univerzalni je deterdžent koji zahvaljujući stalnim inovacijama osigurava izuzetnu snagu pranja i osebujnost mirisa. Omiljeni je to deterdžent generacijama potrošača, što je potvrda njegove izuzetne učinkovitosti. U liniju oplemenjivača rublja Ornel ugrađeno je znanje i nastojanje da rublju pruži jedinstvenu mekoću i dugotrajan miris. Mirisne varijante pomno su odabrane kako bi zadovoljile i najzahtjevnije ukuse potrošača, zaključuju u toj tvrtki.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije