Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRIGA ZA OKOLIŠ

Saponia certificirana prema međunarodnoj normi za upravljanje energijom

Saponia
29.11.2021.
u 21:12

Uspješnim certificiranjem prema norma ISO 50001:2018 Saponia je preuzela obvezu i odgovornost da će kontinuirano poboljšavati svoje energetske performanse

Saponia se ponovno potvrđuje kao tvrtka s jasnom vizijom budućnosti, a jedan od prioriteta je energetska učinkovitost kao bitan dio kontinuirane brige o održivom razvoju i zaštiti okoliša. Postavljen je cilj uspostavljanja i provođenja suvremenog sustava upravljanja energetskom učinkovitošću, sukladno zahtjevima međunarodne norme ISO 50001:2018.

Norma ISO 50001:2018 je najrašireniji međunarodno prihvaćeni standard za upravljanje energijom, primjenjiv na svaku organizaciju koja želi uvesti, održavati i neprekidno poboljšavati vlastiti sustav upravljanja energetskom učinkovitošću.

U vrlo kratkom roku u Saponiji je uspostavljen sustav i osigurani su preduvjeti za certifikaciju od strane nezavisne certifikacijske kuće Bureau Veritas. Na certifikacijskom auditu, koji je proveo stručni tim ove vodeće certifikacijske kuće, ocijenjeno je da je Saponia uspješno uspostavila i održava vlastiti sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima standarda te je pokazala primjerenu razinu sposobnosti sustava u postizanju politike i ciljeva organizacije.

Uspješnim certificiranjem prema norma ISO 50001:2018 Saponia je preuzela obvezu i odgovornost da će kontinuirano poboljšavati svoje energetske performanse, odnosno poduzimati mjere za smanjenje potrošnje energenata što je, u osnovi, ugrađeno i u misiju kompanije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije