Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Saponia certificirana prema međunarodnoj normi za upravljanje energijom

Uspješnim certificiranjem prema norma ISO 50001:2018 Saponia je preuzela obvezu i odgovornost da će kontinuirano poboljšavati svoje energetske performanse
29. studenoga 2021. u 21:12 0 komentara 110 prikaza
Foto: Saponia

Saponia se ponovno potvrđuje kao tvrtka s jasnom vizijom budućnosti, a jedan od prioriteta je energetska učinkovitost kao bitan dio kontinuirane brige o održivom razvoju i zaštiti okoliša. Postavljen je cilj uspostavljanja i provođenja suvremenog sustava upravljanja energetskom učinkovitošću, sukladno zahtjevima međunarodne norme ISO 50001:2018.

Norma ISO 50001:2018 je najrašireniji međunarodno prihvaćeni standard za upravljanje energijom, primjenjiv na svaku organizaciju koja želi uvesti, održavati i neprekidno poboljšavati vlastiti sustav upravljanja energetskom učinkovitošću.

U vrlo kratkom roku u Saponiji je uspostavljen sustav i osigurani su preduvjeti za certifikaciju od strane nezavisne certifikacijske kuće Bureau Veritas. Na certifikacijskom auditu, koji je proveo stručni tim ove vodeće certifikacijske kuće, ocijenjeno je da je Saponia uspješno uspostavila i održava vlastiti sustav upravljanja u skladu sa zahtjevima standarda te je pokazala primjerenu razinu sposobnosti sustava u postizanju politike i ciljeva organizacije.

Uspješnim certificiranjem prema norma ISO 50001:2018 Saponia je preuzela obvezu i odgovornost da će kontinuirano poboljšavati svoje energetske performanse, odnosno poduzimati mjere za smanjenje potrošnje energenata što je, u osnovi, ugrađeno i u misiju kompanije.

DAJANA MRČELA Nagrada za Poslovnu ženu godine dodijeljena predsjednici uprave Saponije Saponija Osijek Poslovanje Saponije i Kandita Saponia ostvarila rast prihoda od prodaje za 25 posto Linija EU Ecolabel Saponiji nagrada za doprinos zaštiti okoliša i održivom razvoju
Isprobajte!
Stručnjakinja podijelila nekoliko odličnih trikova za pranje kade i tuš-kabine: 'Bit će besprijekorno čisto!'
Automobil, vožnja
Oduzeli su mu vozačku i automobil
Hrvata na autocesti u Njemačkoj zaustavila policija. Odmah su shvatili da nešto nije u redu
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.