Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

SAAB proslavio 10. obljetnicu u Hrvatskoj

09. rujna 2017. u 07:20 0 komentara 346 prikaza

Desetogodišnja nazočnost tvrtke SAAB u Hrvatskoj najbolje pokazuje koliko nam je važno hrvatsko tržište, istaknuli su Magnus Lewis-Olsson, direktor SAAB-a za Europu, i Pierre Gauffin, direktor Gripena za Hrvatsku, na obilježavanju desetljeća poslovanja u našoj zemlji. Presijecanjem vrpce svečano su otvorili novi prostor SAAB-a u Zagrebu.

– Gripen se već pokazao kao uspješna platforma u regiji, a postoji dobra prilika za suradnju s Bugarskom i Slovačkom. Geografska blizina tih zemalja, kao i članstvo u NATO-u, pružaju mogućnost suradnje i time smanjuju troškove održavanja i treninga unutar NATO-ova koncepta udruživanja i dijeljenja – istaknuo je Lewis-Olsson, reklamirajući borbeni zrakoplov njihove tvrtke koji, kako tvrdi, može zadovoljiti sve potrebe Hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Gauffin je pak ustvrdio da su zemlje koje koriste Gripenovu platformu ostvarile pojačanu gospodarsku suradnju sa Švedskom, što može donijeti dodatnu vrijednost hrvatskoj ekonomiji.

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.