Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZERVACIJE JAČAJU

Ryanair optimističan oko turističke sezone: 'Očekujemo da će zrakoplovi biti popunjeni kao prije pandemije'

Ryanair drasti?no reže linije iz Zagreba?
Foto: Zeljko Mrsic/PIXSELL
1/2
25.05.2022.
u 13:54

Ne bude li nepovoljnih vijesti iz Ukrajine, vrhunac ovogodišnje ljetne sezone bit će vrlo, vrlo dobar, rekao je čelnik

Čelnik Ryanaira Michael O'Leary očekuje da će popunjenost zrakoplova te kompanije tijekom ljeta dostići razinu prije pandemije koronavirusa.

U travnju je ta popunjenost iznosila 91 posto. O'Leary očekuje da će porasti na 92 posto u svibnju, a zatim u razdoblju od lipnja do kolovoza na 94 do 95 posto.

Izvijestio je da će najveća europska niskobudžetna zrakoplovna kompanija svibanj zaključiti s nešto više od 15 milijuna prevezenih putnika u odnosnu na 14,24 milijuna u travnju. Godinu ranije u istom je razdoblju prevezao 1,04 milijuna putnika.

"Rezervacije zadnjih nekoliko tjedana nastavljaju jačati”, kazao je O'Leary objasnivši da je bilo jako puno rezervacija za putovanje prema Portugalu, Španjolskoj, Balearima, Kanarima, Italiji i Grčkoj.

"Ne bude li nepovoljnih vijesti iz Ukrajine, vrhunac ovogodišnje ljetne sezone bit će vrlo, vrlo dobar", rekao je.

>> VIDEO Krvoproliće u Teksasu! Ubijeno 19 učenika, dvije odrasle osobe, objavljeni identiteti žrtava: 'Bio je najslađi dječak kojeg sam poznavao...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije