Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Rezervirajte svoje mjesto na Experience E/MBA. Rok za prijavu sve je bliže!

COTRUGLI Business School
03.11.2020.
u 08:12

14. studenoga 2020. okušajte se u stvarnom poslovnom izazovu i ostvarite 20% popusta pri upisu vodećeg MBA programa u regiji!

COTRUGLI Business School vas poziva da se 14. studenoga 2020. kroz Experience E/MBA program okušate u stvarnom poslovnom izazovu i isprobate vodeći MBA program u regiji! Program je namijenjen svima koji razmišljaju o daljnjem profesionalnom usavršavanju kroz MBA program.

MBA programi osiguravaju bolje prilike u karijeri kroz usavršavanje iz svih ključnih poslovnih područja i pomažu u razvoju menadžerskih vještina. Ako razmišljate o upisu MBA programa, no željeli biste se uvjeriti u njegovu kvalitetu i biti sigurni da ste odabrali najbolji, prijavite se na Experience E/MBA!

Imat ćete priliku testirati svoje znanje o financijama, marketingu, prodaji, razvoju proizvoda i upravljanju ljudskim resursima kroz dinamičnu simulaciju stvarnog poslovnog okruženja. Sudionici će kroz timski rad otvoriti i voditi nova poduzeća te paralelno uz testiranje ideja i dobivene rezultate učiti i širiti svoje znanje. Kroz simulaciju će vas voditi poznati stručnjak, dr. Nicolas Kfuri, a sudjelovanje je besplatno.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 10. studenoga putem SLJEDEĆEG LINKA. Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Zašto odabrati COTRUGLI Business School?

Za uspjeh je potrebno posjedovati relevantno znanje, imati konkurentnu diplomu te biti okružen pravim ljudima, a upravo to COTRUGLI Business School omogućuje svojim polaznicima. Škola okuplja 2200 alumnija, a njezini programi su međunarodno akreditirani od strane Assocation of MBAs (AMBA). Priznanje od strane AMBA-e polaznicima jamči prepoznatljivost i konkurentnost diplome, kvalitetu predavača, iskustvo i relevantnost polaznika te dodatne aktivnosti koje podržavaju networking polaznika.

Dojmovi COTRUGLI polaznika nakon pohađanja programa Experience E/MBA: 

“Sudjelovanje na Experience E/MBA programu omogućilo mi je osjetiti atmosferu te doživjeti kako će izgledati EMBA program. Osim izvrsnih svjetskih predavača koji prenose aktualne teme, dojmila me se izvrsna interakcija, razmjena ideja i iskustva s ostalim sudionicima iz različitih industrija. Upravo ta raznolikost daje dodatnu vrijednost cijelom programu.” – JASMINKA ROJKO, Direktorica poslovanja s velikim poslovnim sustavima i strukturiranog financiranja, Raiffeisenbank Austria

“Odlučio sam se prijaviti na COTRUGLI Experience program kako bih dobio dojam o načinu odvijanja predavanja. Nakon što sam osjetio energiju na predavanjima, više nije bilo nikakve dvojbe da je Executive MBA program koji želim upisati. Odlični profesori, izazovni moduli i puno zanimljivih kolega s iskustvima iz različitih industrija, najbolja su pozivnica. Executive MBA program ispunio je sva moja očekivanja.” – MATIJA ZEMAN, CEO, Comminus

“Experience E/MBA pruža vrijednu priliku iskusiti puni potencijal programa na osnovu čega možete donijeti odluku o dvogodišnjem putovanju osobnog i profesionalnog rasta i razvoja. Executive MBA program je promijenio moj način razmišljanja te motivirao moju odvažnost i otvorenost novim idejama i poslovnim perspektivama.” – MIRZA HADŽIĆ, Direktor prodaje za Europu, Infobip

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije