Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Revizorsko izvješće Agrokora odgođeno za tjedan dana

Odlučeno je da se pričeka da budu potvrđeni točni konsolidirani podaci
28. rujna 2017. u 20:30 30 komentara 1403 prikaza
Agrokor
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Za sutra najavljeno revizorsko izvješće Agrokora odgođeno je za tjedan dana.

Agrokor NOVI NALAZ Revizija utvrdila: Agrokor je 2016. imao 15 milijardi kuna gubitka

Naime, sutra se htjelo izaći s preliminarnim podacima, no odlučeno je da se pričeka da budu potvrđeni točni konsolidirani podaci. 

"Ovim putem obavještavamo da Agrokor i PwC nisu još, svaki u svom dijelu, dovršili složen zadatak pripreme i revizije konsolidiranih financijskih izvještaja Agrokor Grupe, koja se sastoji od više od 40 kompanije u nekoliko država. Agrokor očekuje da će objaviti revidirane konsolidirane financijske izvještaje do kraja sljedećeg tjedna", priopćeno je iz Agrokora.

Podsjetimo, kako je Večernji list pisao ovaj tjedan, bivša Todorićeva uprava lani je objavila da je koncern u 2015. godini imao dobit od 1,2 milijardi kuna, revizija je sada utvrdila da je te godine koncern imao gubitak, koji se je u 2016. godini popeo na 15 milijardi kuna.

Ivica Todorić je uoči objavljivanja izvješća putem bloga rekao kako uprave sastavljaju izvješća na temelju svojih poslovnih politika, a da se izbor računovodstvenog postupka temelji na postavljenim poslovnim ciljevima kompanije, a njegovi ciljevi bili su razvoj i investicije.

Ivica Todorić 'MAIL U 2.30 U NOĆI' Todorić u novom blogu otkriva: Evo tko je i kako prijetio Božo Petrov Petrov o Agrokoru: 'Naglo je došlo do svađe Todorića i HDZ-a. To je problem u cijeloj priči' Kulmerovi dvori Ispred vrata Kulmerovih dvora VIDEO Susjedi: Nekad je sve blistalo, a sad izgleda kao kuća duhova
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
 • IvanLu:

  Smrdi do neba! Dalić, Ramljak i ekipa u panici. Todorić ima as u rukavu. U očaju je sigurno je prijetio da će svoju cijelu Camorru povući u ponor. Plenkoviću, Valentiću i Šeks tresu se gaće. Odlično, to bi bila lustracija u malom.

 • Avatar majmunranko
  majmunranko:

  Molim!?! Što je, hadezeovski lopovi, ukakali ste se? Di su pare?

 • Norway:

  Svetica Dalić koja " nije u sukobu interesa"