Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MAIL U 2.30 U NOĆI'

Todorić u novom blogu otkriva: Evo tko je i kako prijetio

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/2
28.09.2017.
u 18:18

"Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći e-mail, u 2.30 u noći, u kojem prijeti uhićenjima ako se Lex ne potpiše. Neka demantira ako se usudi"

Ivica Todorić danas je poslijepodne objavio novi blog u kojem navodi tri slučaja prijetnji koje su upućene Anti Todoriću i neimenovanim članovima Uprave Agrokora. Todorić za prijetnje optužuje potpredsjednicu Vlade Martinu Dalić i izvanrednog povjerenika Antu Ramljaka.

U nastavku prenosimo Todorićev blog:

O tome kako se sve meni i mojoj obitelji prijetilo i na nas vršio pritisak da potpišemo aktivaciju Lexa govorit ću detaljno u okviru postupaka koje pripremamo. Međutim, radi interesa javnosti, objavljujem nekoliko drastičnih detalja:

1. Prijetnje Martine Dalić u sitne noćne sate

Martina Dalić u više je navrata (zadnji put u velikom intervjuu Jutarnjem listu) tvrdila da je Lex Agrokor bio zadnja opcija i da bi joj bilo puno draže da je Uprava sama našla rješenje. Međutim, na dan 28. ožujka, nakon što je Agrokor ulagao ogromne napore za Stand Still, koji je na kraju i većina Agrokorovih banaka potpisala, Martina Dalić šalje članu Uprave Agrokora prijeteći mail, u 2:30 u noći, u kojem prijeti uhićenjima ukoliko se Lex ne potpiše. Neka demantira, ako se usudi.

2. Prijetnje Martine Dalić Anti Todoriću na sastanku s Antoniom Alvarezom

Na sastanku u Vladi RH, gdje su se susreli Antonio Alvarez, Ante Todorić i Martina Dalić, Martina Dalić prijetila je Anti Todoriću uhićenjem njega i čitave obitelji ukoliko ne potpišu Lex Agrokor.

3. Prijetnje Ante Ramljaka SMS-om

Ante Ramljak šalje SMS-om prijetnju članu Uprave Agrokora na dan 25.03. SMS je poslan nakon što je Ramljak (nije jasno u kojoj funkciji, tada nema ni Lexa, ali Ramljak tada intenzivno pregovara s raznim dionicima kao predstavnik Vlade) saznao za Agrokorove razgovore o Stand Stillu. U bijesnom SMS-u tvrdi da prekida svu komunikaciju i da će svi koji su u to uključeni odgovarati.

Ovo su samo neke od silne količine prijetnji i pritisaka. Nezgodna stvar je što se mailovi i SMS-ovi ne mogu izbrisati…

Komentara 66

Avatar milidobrović
milidobrović
19:17 28.09.2017.

sve je dobro prošlo, Ivek je vani, lova je na sigurnom, nema otpuštanja, malo će nam pasti standard, nešto će se povećati državni dug (ionako se ne zna koliki je), nitko nije u ćorki, hdzsdp se povremeno zamjene i svi sretni

DR
droza
18:45 28.09.2017.

Možda sam oslijepio i ne vjerujem sam sebi, ali i nakon što sam 3x pročitao Todorićev blog, nisam našao niti mail, ni SMS. Pa objavi više!

DU
Deleted user
19:24 28.09.2017.

Zanimljivo! Ako je istina, od kad gda Dalic odlucuje o uhicenjima? Toliko o trodiobi vlasti. No, ni g. Todoricu ne vjerujem (jer je dokazani muljator), dok sve ne pokaze crno na bijelo. Hocemo crnu tekicu o sponzorima i tako tome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije