Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURIZAM

Resort Velaris cijele godine ima turiste

plaža
Foto: Ilustracija: Zeljko Mrsic/PIXSELL
18.02.2015.
u 14:32

Brački hotel uspio ono što je mnogima još uvijek nedostižno

Zahvaljujući dobroj prometnoj povezanosti trajektom do Splita i upornosti da se osmisle sadržaji koji će goste privući i usred zime, brački Resort Velaris jedan je od rijetkih turističkih objekata na hrvatskim otocima koji su otvoreni cijele godine. Trenutačno u hotelu borave polaznici obližnjeg nautičkog centra, a gostima je na raspolaganju nekoliko wellness paketa, organizirani obilazak pustinje Blaca, povijesna tura po Braču... Kad je kupovao to bivše Plivino odmaralište prije deset godina, rođeni Bračanin Ivo Šimunović, koji je poduzetničku karijeru uz titulu "kralja škampa" zaradio na Novom Zelandu, odlučio je da neće graditi zatvoreni resort, već da će Velaris razvijati u uskoj suradnji s destinacijom.

Kod nas nema 'all inclusive' paketa i zatvaranja gostiju u ograde resorta. Zato smo se povezali s lokalnim agencijama i atrakcijama, maksimalno želimo promovirati cijeli otok. U tom smjeru su išla i ulaganja, posljednje je prije tri godine obnovljena Vila Vela luka. Iz naših bračkih maslinika izlazi ulje, koje je višestruki dobitnik zlatne medalje, a gostima nudimo organsko povrće uzgojeno u našim vrtovima, što je jedinstveno u hrvatskom hotelijerstvu ističe Tin Samardžić, hotel menadžer u Velarisu.

>> Društvo Marjan: Vila Dalmacija ne smije postati Zabranjeni grad 

>> U Splitu se grade dva poslovna tornja vrijedna pola milijarde kuna

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije