Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEFTINE KARTE DO 4. LIPNJA

Prvi let kompanije Ryanair u Zagrebu, uskoro nove linije

Foto: MZLZ
1/5
02.06.2021.
u 13:47

Voditelj razvoja ruta Međunarodne zračne luke Zagreb, Yavuz Aytis rekao je kako im je drago što su dočekali prvi Ryanairov let u zagrebačkoj zračnoj luci.

Zrakoplovna kompanija Ryanair danas je obilježila prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi. Najavljena je i druga linija za Milano Bergamo od 17. lipnja dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zagrebu.

- Drago nam je što smo službeno obilježili svoj prvi let za Zagreb na našoj liniji za Bruxelles Charleroi koja će prometovati dva puta tjedno. Naša druga linija do Milana Bergama, pokrenut će se 17. lipnja. Zajedno s našim ranijim otvaranjem baze u Zagrebu, Ryanair će letjeti na ukupno pet linija nakon čega će uslijediti uvođenje dodatnih devet novih linija i još više letova koje će biti dostupne za rezervaciju od rujna. Kako bi proslavio prvi let u Zagrebu i službeni početak ljetne sezone, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala za samo 19,99 eura za putovanja do 31. listopada, koja se moraju rezervirati do 4. lipnja u ponoć. Budući da se karte po ovim izuzetno povoljnim cijenama brzo rasprodaju, kupci bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku - izjavila je Olga Pawlonka, voditeljica prodaje i marketinga Ryanaira za Srednju i Istočnu Europu i Balkan.

Foto: MZLZ

Voditelj razvoja ruta Međunarodne zračne luke Zagreb, Yavuz Aytis rekao je kako im je drago što su dočekali prvi Ryanairov let u zagrebačkoj zračnoj luci.

- Počevši sa letovima za Charleroi, Ryanair će povezivati Zračnu luku Franjo Tuđman s 14 novih odredišta za manje od 3 mjeseca. Uzbuđeni smo jer ovo je tek početak, a u bliskoj budućnosti grad Zagreb bit će pristupačniji nego ikad i dodatno će se potvrditi kao tzv. city break odredište zahvaljujući najboljoj povezanosti u povijesti Zračne luke Franjo Tuđman - rekao je Aytis.

Ključne riječi

Komentara 1

AA
aabbcc
08:01 03.06.2021.

Sta kazu strucnjaci koju masku moraju nositi ovi sa dvije covid potvrde ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije