Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Prvi Kongres samozaposlenih poduzetnica Hrvatske u Zagrebu 8. ožujka

Poduzetnice iz Slovenije, Crne Gore i Srbije također najavljuju dolazak u Zagreb
05. veljače 2016. u 12:49 0 komentara 523 prikaza
poslovne žene
Foto: Thinkstock

Prvi Kongres samozaposlenih poduzetnica Hrvatske održat će se u Almeria centru u Zagrebu 8. ožujka.

Bit će to prilika svim ženama u poduzetništvu okupiti se na jednom mjestu i razmijeniti poslovna iskustva, potražiti odgovore na brojna pitanja, međusobno se povezati... Zanimanje za dolazak na kongres iskazale su poduzetnice iz svih krajeva Hrvatske te organizator Virtualni ženski poduzetnički centar bilježi više od 300 registriranih gošći.

- Organizacijom Kongresa želimo promovirati i unaprijediti poslovne aktivnosti samozaposlenih žena poduzetnica te potaknuti razmjenu znanja, tehnologija i inovacija, ohrabriti žene na veći poduzetnički angažman u hrvatskom gospodarstvu te olakšati ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru- najavila je Dijana Nujić, članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra ističući kako potpora Kongesu ne dolazi samo od hrvatskih poduzetnica, već i brojnih mjerodavnih institucija, te poduzetnica iz Slovenije, Crne Gore i Srbije koje također najavljuju dolazak u Zagreb, priopćio je Virtualni poduzetnički centar.

Za sve sudionike kongresa nema kotizacija, a posjet je slobodan. Kongres će imati brojne sadržaje, zanimljiva predavanja i panele, iz kojega sve poduzetnice kao i one koje to tek kane biti mogu dobiti cijeli niz korisnih informacija, savjeta i primjera kako uspjeti i opstati na tržištu.

Svi koji se žele prijaviti za sudjelovanje na prvom Kongresu samozaposlenih poduzenica Hrvatske mogu to učiniti prijavom na info@poduzetnica.hr.

>> U znanju financija smo osrednji, u ponašanju loši 

>> Šokirali sve – vratili se u Osijek i pokrenuli posao

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.