Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mercator

Promjene u upravi Mercatora-H, novi čelnik Stanislav Brodnjak

storga
Željko Hladika/Pixsell
16.12.2010.
u 15:39

Mercator iduće godine ostaje predan jačanju svojih pozicija na svim lokalnim tržištima da bi učvrstio status lidera na području jugoistočne Europe - kazala je Stanka Čurović, članica uprave Mercator grupe za jugoistočnu Europu

U idućoj godini Mercator grupa nastavlja s jačanjem svojih pozicija na svim tržištima jugoistočne Europe na kojima posluje. Radi realizacije zadanih poslovnih ciljeva i unapređenja poslovanja u regiji, od početka 2011. na snagu stupaju organizacijske i kadrovske promjene koje će dati dodatni pozitivan zamah potvrđivanju Mercator grupe kao regionalnog lidera u maloprodaji, priopćili su iz Mercatora-H.

Dosadašnji predsjednik uprave Mercatora Hrvatske Hrvoje Štorga i član uprave Mercatora Srbije Milun Klisura pridružit će se tako upravi Mercator trgovine za jugoistočnu Europu (MT SEE), koja upravlja poslovanjem na šest tržišta (Hrvatska, Srbija, BiH, Crna Gora, Albanija i Bugarska). Štorga dolazi na mjesto izvršnog direktora za razvoj formata MT SEE, a Milun Klisura postaje v. d. izvršnog direktora za koordinaciju maloprodaje, veleprodaje i logistike MT SEE-a.

Funkciju predsjednika uprave Mercatora Hrvatske preuzima Stanislav Brodnjak, dosadašnji pomoćnik predsjednika uprave Mercator grupe za nekretnine. Tomaž Blagotinšek, dosadašnji član uprave Mercatora Srbije za komercijalu i marketing, postat će pomoćnik predsjednika, a upravu društva će, uz njih, sačinjavati i dosadašnji članovi: Jug Kalogjera (market i nemarket program, marketing), Rajko Tetičkovič (maloprodaja, veleprodaja i logistika) i Eduard Vasilj (kadrovski, pravni i opći poslovi).

- Ovim promjenama i rotacijama na nekim od ključnih menadžerskih pozicija unutar grupe želimo osigurati još učinkovitije korištenje unutrašnjih resursa. Mercator iduće godine ostaje predan jačanju svojih pozicija na svim lokalnim tržištima da bi učvrstio status lidera na području jugoistočne Europe -  izjavila je Stanka Čurović, članica uprave Mercator grupe za područje Mercator trgovine jugoistočne Europe.

Komentara 2

DU
Dudek
16:35 16.12.2010.

Nikad ništa nisam kupio u Merkatoru niti budem.

OK
okip
20:33 16.12.2010.

Dudek! Znamo. Tvoje nam ime sve govori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije