Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nagrada života'

Prijavite se za 'posao iz snova'!

posao
Thinkstock
07.02.2013.
u 14:34

Sigurno se sjećate natječaja za najbolji posao na svijetu koji se održao prije nekoliko godina u Australiji. Natječaj je dobio veliku međunarodnu pažnju, te puno pregleda i klikova.

Utrka za najboljim poslom na svijetu dobila je svoju drugu verziju, piše Poslovni dnevnik.

Sigurno se sjećate natječaja za najbolji posao na svijetu koji se održao prije nekoliko godina u Australiji. Natječaj je dobio veliku međunarodnu pažnju te puno pregleda i klikova.

My Destination organizira drugu verziju natječaja za najbolji posao na svijetu, pod nazivom 'Biggest Baddest Bucket List'. Sretnik koji pobjedi na natječaju dobiva nagradu života – šestomjesečno putovanje oko svijeta na najmanje 25 međunarodnih destinacija, koje uključuje pisanje bloga te novčanu nagradu od 50.000 dolara po povratku. Ovo se natjecanje organizira u partnerstvu sa serijom međunarodnih suradnika, a počelo je 28. siječnja i traje do 31. ožujka 2013.

Što podrazumijeva ovo blogersko putovanje? Šest mjeseci putovanja oko svijeta, svi troškovi su plaćeni, pisanje bloga, susretanje s lokalcima i sudjelovanje u izazovima na svakoj lokaciji.Svi koji se žele prijaviti trebaju napraviti video prijavu na engleskom jeziku u trajanju do tri minute, u kojem govore o najdražoj destinaciji na svijetu. Detalje doznajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:54 07.02.2013.

ajde molim te kakav posao stoljeca-da te zapreju u zlatan kavez sa klaudijom sifer za par mjeseci bi rekel: hebes to idem u sumu i tam je bolje nego u zlatnom kavezu od 1000 metara kvadratnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije