Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Prestižni AACSB ponovno potvrđuje kvalitetu poslovnih programa RIT-ja

Fakultetu sveučilišta RIT, Saunders College of Business, odobrena je reakreditacija prestižnog udruženja AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), vodeće akreditacijske organizacije za poslovne škole širom svijeta.
17. travnja 2020. u 11:12 65 prikaza
Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT Croatia

RIT Croatia od 2011. godine izvodi preddiplomski stručni studij International Business (Međunarodno poslovanje) fakulteta Saunders, koji je uključen u ovu akreditaciju, te je stoga i zagrebački kampus bio uključen u proces reakreditacije.

„Sveučilište RIT prestižnu akreditaciju AACSB ima već 32 godine, a RIT Croatia je prva hrvatska visokoobrazovna institucija koja je u Hrvatskoj i regiji počela s izvođenjem preddiplomskog studija sa spomenutom akreditacijom. Kontinuirane i vrlo rigorozne evaluacije za produženje akreditacije koje se provode svakih pet godina potvrđuju visoku kvalitetu našeg programa“ izjavio je Don Hudspeth, predsjednik i dekan RIT Croatia.

Saunders College je jedna od 38 poslovnih škola kojoj je reakreditacija odobrena u travnju 2020 godine. Akreditacija AACSB-a usmjerena je na održavanje i promicanje najviših standarda u poslovnom obrazovanju i dodijeljena je manje od pet posto institucija širom svijeta koje nude poslovne studije prvostupničke i više razine.

ŠTO NOVO ZNAMO O KORONAVIRUSU
Molekularna biologinja iz Infektivne bolnice: Nema dokaza da se virus širi aerosolom
Hidradenitis suppurativa/acne inversa
INTERVJU
Prof. dr. Brajac: Postoji velik broj bolesnika koji se, bez ispravne dijagnoze Hidradenitis suppurative, još uvijek ne liječe ili se liječe neadekvatnom terapijom