Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linićeva lista

Porezni dug platilo 1415 dužnika, uplatili su više od 90 milijuna kuna

slavko linić (1)
Goran Jakuš/PIXSELL
24.09.2012.
u 17:10

Novi podaci pokazuju da je 469 poreznih obveznika izbrisano s liste dužnika jer su svoj dug podmirili u cijelosti

Porezna uprava objavila je novo izvješće o uplatama poreznih obveznika. Do kraja prošlog tjedna 1415 poreznih dužnika uplatilo je ukupno 90,487.415,08 milijuna kuna poreznog duga, navodi se u obavijesti koja datira od 21. rujna, a koja je objavljena na službenim stranicama Porezne uprave Ministarstva financija. Prema najnovijim podacima Porezne uprave 469 poreznih obveznika izbrisano je s liste dužnika jer su svoj dug podmirili u cijelosti, a ukupno su uplatili 44,531.767,24 milijuna kuna svojih obveza.

>>Porezni dug nakon objave liste srama smanjen za 54,8 milijuna kn!

U kategoriji poreznih obveznika  koji se nalaze na listi dužnika, a čiji je dug nakon uplata postao niži od iznosa koji je kriterij za objavu popisa, prema novim podacima, nalazi se 946 poreznih obveznika koji su uplatili 45,955.647,84 milijuna kuna.

>>Pogledajte listu poreznih dužnika! Tempo, HRT i Pan najveći dužnici

Komentara 35

OB
-obrisani-
17:52 24.09.2012.

Sta se zeli sa ovim reci da je Linic mocan ili da je ovakav zakon nasao rjesenja povratka duga ! Ima jedan porezni duznik koji je duzan skoro pola milijarde a Linic mu ne moze nista !! To je HTVTV kuca koja udomljava svu elitu i njihovu djecu koja ima veze sa politicarima i politikom koja se sprovodi ! Na tisuce zaposlenih a sve placa hrvatski narod, prave dugove za nerad i zgrazaju hrvatske gledatelje na HTV !! Ako netko treba ici u stecaj onda je to HTV !!

LI
Libela
18:01 24.09.2012.

SPUZ - Ne diraj režimsko mezimče. Vidjesmo kako su likvidirali Vjesnik, jedine ozbiljne novine u zemlji, samo zato što je za njih to hadezeovsko leglo, a ista pravila ne primjenjuju na HTV koji im je koristan u agitpropu.

LI
Libela
17:45 24.09.2012.

Vlada polazi od krive pretpostavke da dužnici imaju novce, samo eto iz nekog sporta ne žele platiti, odnosno uživaju u 15%-tnoj kamati na kojoj država godinama zarađuje. Treba poći od istinite premise da većina dužni nije u stanju platiti taj dug. Zato treba omogućiti kreditiranje dužnika. Banke bi trebale ponuditi novi proizod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije