Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo na tržištu

Pokreće se braniteljska televizija?

Josip Kleemm
Igor Kralj/PIXSELL
10.10.2013.
u 10:24

Sudeći prema neslužbenim najavama, na hrvatskoj medijskoj sceni u dogledno vrijeme pojavit će se braniteljska televizija, piše Poslovni dnevnik.

Sudeći prema neslužbenim najavama, na hrvatskoj medijskoj sceni u dogledno će se vrijeme pojaviti braniteljska televizija, piše Poslovni dnevnik.

Iza tog projekta prema pisanju lista stoji Josip Klemm, vlasnik brzorastuće zaštitarske tvrtke i predsjednik Udruge specijalne policije Domovinskog rata. 

Aniti Malenici, direktorici korporativnih komunikacija Klemm sigurnosti, u srijedu ujutro Poslovni dnevnik poslao je upit o projektu braniteljske televizije, no do zaključenja broja nisu uspjeli dobiti odgovor s pojedinostima o novoj televiziji. Informacija ipak nije opovrgnuta. Navodno je upravo Malenica, kao bivša novinarka, zadužena za provedbu projekta, piše list. Ono što se sigurno zna, piše list, jest da Klemmova ekipa već obilazi poslovne prostore po Zagrebu, tragajući za prostorom u koji bi mogli smjestiti redakciju.

Klemm je posljednjih godina u silnom usponu. Njegovu priču pročitajte ovdje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije