Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grčić najavio:

Poduzećima nova šansa za reprogram poreznog duga

'02.07.2013., Zagreb - Svecena Akademija povodom obiljezavanja Dana Hrvatske obrtnicke komore odrzana je u HNK-u, a tom prigodom su najzasluznijim obrtnicima i institucijama, koji su svojom aktivnoscu
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
02.07.2013.
u 22:00

Uskoro se očekuje i prezentacija parafiskalnih nameta za čije je "prikupljanje i obradu" 
rok završio 1. srpnja

– Hrvatska Vlada ovoga će tjedna raspravljati o mjeri reprograma poreznog duga za 40.000 do 50.000 tvrtki za koje se procjenjuje da nisu ušle u zadnji krug reprograma ili još nisu bile u problemima. Obrtnicima dužnicima obveze bi se odgodile na 36 i više mjeseci, a do kraja 2013. slijedi i rasterećenje od parafiskalnih nameta – kazao je na svečanoj akademiji u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Na svečanoj akademiji, na kojoj su dodijeljena i najviša priznanja HOK-a Zlatne ruke, nagrade Šegrt Hlapić te promovirano 1430 novih majstora, čelnik HOK-a Dragutin Ranogajec kazao je kako je obrtnicima više nego ikad potrebna pomoć u svladavanju administrativnih zapreka, kvalitetni zakoni po mjeri obrtništva te dijalog s Vladom. No još je puno spoticanja oko novoga zakona o obrtu kao i preispitivanja komorskih članarina.  

>> Za nagodbu se javilo 6,5 tisuća dužnika, a to je samo 3,6% duga

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije