Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karijere

Philips ima novu osobu na čelu divizije Consumer za jugoistočnu Europu

Philips
Foto: Promo
22.08.2017.
u 16:02

Na novoj će poziciji Marcin Molin biti odgovoran za koordinaciju regionalnih strategija i odjela Osobne zdravstvene njege s ciljem poticanja poslovnog rasta u diviziji Proizvoda za široku potrošnju.

Philips objavljuje imenovanje Marcina Molina na mjesto generalnog direktora Philipsove divizije Osobna zdravstvena njega u jugoistočnoj Europi (South East Europe – SEE). Odluka stupa na snagu 1. kolovoza 2017. godine. Marcin Molin prethodno je bio direktor marketinga Philipsove divizije Osobne zdravstvene njege za središnju Europu, a preselit će se iz Praga u Bukurešt.

Na novoj će poziciji Marcin Molin biti odgovoran za koordinaciju regionalnih strategija i odjela Osobne zdravstvene njege s ciljem poticanja poslovnog rasta u diviziji Proizvoda za široku potrošnju. Organizacija za jugoistočnu Europu obuhvaća 11 zemalja, među njima i zemlje jadranske regije, kao i nekoliko kategorija inovativnih proizvoda i rješenja. Te kategorije su Zdravlje i njega, za njegu usne šupljine i njegu majke i djeteta; Osobna njega za kozmetičku njegu žena i brijanje muškaraca; Kuhinjski uređaji za kuhanje i pripremu hrane; Čišćenje podova za higijensko čišćenje doma; Njega odjeće za glačanje odjeće; Kava za zaljubljenike u kavu i Zrak za kvalitetu zraka u prostorijama.

“Sretan sam što se mogu priključiti timu za jugoistočnu Europu i veselim se što ćemo nastaviti poboljšavati svoj poslovni pristup kojim potrošača stavljamo u središte. Siguran sam da ćemo u suradnji s poslovnim partnerima u Hrvatskoj i jadranskoj regiji značajno pridonijeti Philipsovoj globalnoj misiji unapređenja života ljudi, putem smislenih inovacija koje će pomoći ljudima diljem regije da žive zdravije.”, izjavio je Marcin Molin.

Marcin Molin ima više od 14 godina profesionalnog iskustva u marketingu i upravljanju brendovima, a radio je na upravljačkim pozicijama u središnjoj i istočnoj Europi, kako u Philipsu tako i u drugim vodećim tvrtkama. Iza sebe ima bogato iskustvo u vođenju nizainovativnih marketinških kampanja, a strastveno pristupa i izgradnji timovau koje okuplja najkvalitetnije suradnike. Uz to, odlikuje ga jedinstvena kombinacija temeljitog poznavanja tržišta i potrošača te marketinga, a ta je kombinacija ključna za Philips koji nastavlja jačati svoju ulogu lidera na polju zdravstvenih tehnologija u regiji SEE.

Marcin Molin rođen je u Poljskoj gdje je studirao i diplomirao marketing, nakon kojeg je stekao diplomu MBA na Ekonomskom sveučilištu u Katowicama. Oženjen je i otac troje djece.

Sad će se preseliti u Bukurešt, Philipsovo regionalno središte za jugoistočnu Europu, gdje će biti izravno podređen Pawelu Duszeńczuku, Philipsovom direktoru za Osobnu njegu za CEE. Naslijedit će Dorua Rusănescua koji je otišao iz tvrtke 1. lipnja 2017. godine kako bi se posvetio poduzetništvu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije