Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAN SPORAZUM

Ostvarena suradnja kutinske Petrokemije i Agrivija

Potpisan ugovor u suradnji Petrokemije i tvrtke Agrivi
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
26.04.2018.
u 15:48

Ovime će Petrokemija uhvatiti korak s novim modernim tehnologijama i ući na velika vrata u 21. stoljeće. Bez modernih tehnologija, ali i bez mineralnih gnojiva, neće biti poljoprivredne proizvodnje i hrane, rekao je predsjednik Uprave.

Kutinska Petrokemija i tvrtka Agrivi surađivat će na području izgradnje digitalne platforme za potrebe Petrokemije u procesima terenskih ispitivanja i primjene proizvoda. 



"Ovime će Petrokemija uhvatiti korak s novim modernim tehnologijama i ući na velika vrata u 21. stoljeće. Bez modernih tehnologija, ali i bez mineralnih gnojiva, neće biti poljoprivredne proizvodnje i hrane" - rekao je u četvrtak predsjednik Uprave Petrokemije Đuro Popijač, prilikom potpisivanja sporazuma o suradnji dviju tvrtki istaknuvši kako ovim činom počinje dugoročna suradnja s Agrivijem.

Direktor Agrivija Matija Žulj istaknuo je kako im je zajednički cilj da Petrokemija bude korak ispred konkurencije.

"Naša uloga je u tome da budemo medijator koji će znanje koje Petrokemija ima brzo prenijeti poljoprivrednicima, što će im pomoći da povećaju prinose i poboljšaju svoju proizvodnju" - dodao je direktor Agrivija.
Ključne riječi

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
18:50 26.04.2018.

eto,od proizvođača misle napraviti aplikaciju.Tko zna možda uskoro bude i neka igrica....kako spaliti novac u Petrokemiji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije