Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Odaberite vrhunsku OSRAM LED rasvjetu na Ininim postajama

OSRAM LED INA
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
20.10.2014.
u 08:30

INA je za svoje vjerne kupce organizirala novi program vjernosti, a ovaj put u suradnji s vodećim svjetskim stručnjakom za rasvjetnu tehnologiju, njemačkom tvrtkom OSRAM.

Ukoliko želite zamijeniti svoje klasične žarulje s kvalitetnijim i dugotrajnijim rješenjem, OSRAM LED žarulje su pravi izbor za vas jer se mogu pohvaliti s radnim vijekom od čak 15 tisuća sati, uz trogodišnju garanciju. Osim toga, korištenjem OSRAM LED žarulja ostvarit ćete uštedu energije za više od 80%, a vaš dom će obasjavati udobna topla bijela svjetlost. Kupci će u ponudi također pronaći LED žarulje s mogućnošću regulacije, s radnim vijekom od čak 25 tisuća sati i četverogodišnjom garancijom i uštedom energije za više od 80%.

Koristan i lijep ukras u dječjim sobama zasigurno su živopisne svjetiljke u obliku bubamare ili rakete, a koje imaju nekoliko funkcija; djeluju kao sigurnosno orijentacijsko svjetlo i blago noćno svjetlo, ali i ručna svjetiljka po potrebi. U ponudi prijenosnih LED svjetiljki nudi se nekoliko različitih modela, a svojom veličinom i oblikom prikladni su za stalno nošenje.

Osim žarulja za kućanstvo, program vjernosti donosi i ponudu Silverstar 2.0 halogenih žarulja za prednja svjetla za automobile, koje će vam osigurati do 60% više svjetla na cesti, do 20 metara dulji snop svjetla na cesti i do 50% dulje trajanje od uobičajenih žarulja. Također, planovi za blagdansko uređenje doma mogu početi već sada uz kupnju LED božićnog vijenca i LED dioda za ukrašavanje bora i doma. Svi OSRAM LED proizvodi dostupni u programu vjernosti su iznimno učinkoviti, dugotrajni i višestruko upotrebljivi.

Kupci se pozivaju da se u razdoblju od 13. listopada 2014. do 15. veljače 2015. uključe u program vjernosti kupnjom goriva, proizvoda ili usluga na odabranim Ininim benzinskim postajama, a za svakih potrošenih 50 kuna dobivaju naljepnicu. Potrebno je sakupiti 5, 10 ili 15 naljepnica za kupnju bilo kojeg OSRAM proizvoda u ponudi uz popust do čak 60%. Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima, dostupnima na Ininoj web stranici www.ina.hr/osram.

Foto: PR FOTO

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?