Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bjelovar

Novi 'Pevec' gradit će križevački Radnik

Pevec
Foto: Promo
1/6
04.12.2017.
u 11:14

Iako nisu naveli vrijednost ugovora s Radnikom, za pretpostaviti je da je riječ o iznosu većem od 20 milijuna kuna

Novi trgovački centar u Bjelovaru gradit će križevačko građevinsko poduzeće Radnik, izvijestili su u ponedjeljak iz Peveca, a radovi neslužbeno procijenjeni na više od 20 milijuna kuna trebali bi biti dovršeni do ljeta iduće godine.

Nakon što je Pevec u prosincu 2016. ponovno postao vlasnik bjelovarskog prodajnog centra kupivši ga od Erste banke za pet milijuna kuna, ishođeni su svi potrebni akti i pripremljena lokacija za rušenje starog i gradnju novog centra.

Potom je prošli tjedan sklopljen ugovor o građenju s križevačkog Radnikom.

"Prodajni centar Pevec u Bjelovaru, kao i financije, kontroling, dio pravne i kadrovske organizacijske jedinice, planiraju se vratiti na svoju izvornu lokaciju u ljeto 2018. čime najveći hrvatski trgovački lanac neprehrambenim proizvodima dobiva još jedan suvremeno opremljen i uređen prodajni centar, zaposlenici kvalitetne uvjete rada, a naši kupci mjesto ugodne, i uvijek povoljne, kupnje", izvijestili su u ponedjeljak iz Peveca.

Iako nisu naveli vrijednost ugovora s Radnikom, za pretpostaviti je da je riječ o iznosu većem od 20 milijuna kuna, na koliko je investiciju procijenio predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević kada je potkraj 2016. godine prvi puta obišao bjelovarsku lokaciju.

Tada je najavio da će izgradnja novog prodajnog centra početi u proljeće 2017. godine, ali u međuvremenu je projekt izmijenjen, što su iz Peveca objasnili željom za gradnjom objekta koji će dugoročno odgovarati njihovim potrebama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije