Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Nove Plodine u Rijeci otvorene u sklopu projekta RIO Kantrida

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, a danas su svoja vrata otvorile u Rijeci, u sklopu novog stambeno-poslovnog projekta RIO Kantrida.
06. srpnja 2022. u 16:19 257 prikaza
Nove Plodine u Rijeci
Foto: Plodine
Pogledajte galeriju 1/9

Danas je u Rijeci, na adresi Labinska 51, otvoren novi supermarket Plodina, čime Plodine sada broje ukupno 110 supermarketa u Hrvatskoj.

Moderan format supermarketa otvoren je u sklopu stambeno-poslovnog kompleksa RIO Kantrida. U poslovnom dijelu Plodine se prostiru na ukupno 1.700 m2. Vrhunska oprema i praktična dizajnerska rješenja zadovoljavaju najviše trgovačke standarde, a u samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni svježi proizvodi kroz samoposlužnu pekaru, te odjele delikatese i gastra, mesnicu i zelenu tržnicu.  

Nove Plodine u Rijeci | Autor : Plodine Foto: Plodine

Kao i u ostalim supermarketima Plodina diljem Hrvatske,  Riječanima će biti dostupan široki izbor proizvoda,  kako poznatih brendova tako i proširenog asortimana robnih marki. Najbolji omjer cijene i kvalitete za Plodine je uvijek bio imperativ, na čemu Plodine i ovim projektom nastavljaju graditi uspješno poslovanje.

Važno je napomenuti kako Plodine osluškuju potrebe građana, pa su ovo  15. Plodine u Rijeci i riječkom prstenu. Otvoreno je i 40-ak novih radnih mjesta za stanovnike riječke regije.

Nove Plodine u Rijeci | Autor : Plodine Foto: Plodine

Vrata novih Plodina otvorili su direktor maloprodaje Plodina g. Luka Ćurković i gradonačelnik Rijeke g. Marko Filipović. Vrijedno je spomenuti da su povodom otvorenja, Plodine donirale 20.000 kuna Klinici za pedijatriju KBCa Rijeka.

Na dan otvorenja za sve kupce je pripremljen bogat program, kolo sreće sa preko 600 nagrada, besplatan roštilj, piće i degustacije, a najmlađe su uveseljavali mađioničar i klaun Balonko. Svojim kupcima u kupovini je pomagao i glumac Domagoj Janković u ulozi Agenta 0,99 koji je i ovoga puta bio od akcije!

Posebna ponuda povodom otvorenja vrijedi do 12.07.

Radno vrijeme Plodina RIO Kantrida je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 22:00 sata.

Nove Plodine u Rijeci | Autor : Plodine Foto: Plodine

BEZ IMALO MUKE
Otkrila kako se riješiti plijesni na rubovima tuš-kabine, a svi su oduševljeni
Argentum
Ljeto u svim bojama
Znate li da je fotogeničnost samo mit? Otkrivamo kako zapravo uvijek možete biti 'lijepi'