Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREUZIMANJE

NLB: Nismo obećali da neće biti otkaza

Janko Medja
Sasa Despot/Zurnal24/PIXSELL
30.06.2014.
u 08:48

NLB naglašava da njegova uprava nikad nije obećala da će broj radnika ostati isti

prava Nove Ljubljanske banke (NLB) demantirala je da je njezin čelnik Janko Medja davao lažna obećanja o broju zaposlenih u Mercatoru nakon preuzimanja. NLB naglašava da njegova uprava nikad nije obećala da će broj radnika ostati isti, već samo da vjeruje da se sinergijski efekti neće temeljiti na otpuštanju zaposlenih.

Sindikalist Dušan Semolič je zbog prodaje Mercatora Agrokoru, a 10% prodao je NLB-u, od odlazeće vlade i premijerke Bratušek tražio da smijeni Mercatorovu upravu i direktora Medju.

>> Alenki Bratušek obećali da Agrokor neće otpuštati radnike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije