Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Njuškalo dobio zlatnu Qudal medalju za najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj

ICERTIAS ove prestižne značke dodjeljuje prema mišljenjima i iskustvima krajnjih potrošača koji u istraživanjima imenuju one tvrtke, proizvode i usluge za koje smatraju da im nude najvišu razinu kvalitete
25. veljače 2021. u 10:55 0 komentara 116 prikaza
Njuškalo
Foto: Njuškalo
Pogledajte galeriju 1/3

Njuškalov kontinuirani rad na pomicanju granica digitalnog iskustva, kvaliteti korisničkih usluga i širenju ponude još jednom je prepoznat! Da se rad isplatio potvrdila je prestižna zlatna medalja Qudal QUality medAL 2021/2022 za najkvalitetniji Internet oglasnik , koju je dodijelio ICERTIAS, švicarska tvrtka za istraživanje kompanija, proizvoda i usluga.

ICERTIAS ove prestižne značke dodjeljuje prema mišljenjima i iskustvima krajnjih potrošača koji u istraživanjima imenuju one tvrtke, proizvode i usluge za koje smatraju da im nude najvišu razinu kvalitete.

Njihovo pitanje grupi od 1200 ispitanika, korisnika interneta iz Hrvatske, u novom istraživanju u siječnju 2021. godine glasilo je: „Navedite naziv INTERNET OGLASNIKA koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najvišu razinu UKUPNE kvalitete ponude, preglednosti, dizajna - jednom riječju - najkvalitetniji internet oglasnik u Hrvatskoj po vama je:”, a najčešći odgovor bio je - Njuškalo!

Korištena metodologija je CAWI-DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Sva su pitanja bila otvorenog tipa te su, umjesto unaprijed ponuđenih odgovora, ispitanici samostalno unosili ono što smatraju najprimjerenijim odgovorom na pitanje, prema vlastitom iskustvu i mišljenju.

U Njuškalu ističu da su ponosni na priznanje koje je ujedno i rezultat svih brzih promjena i noviteta koje su uvedene u prošloj godini, kako bi svojim korisnicima pomogli u najizazovnijim vremenima, a istim tempom nastavljaju i u 2021. godini u kojoj će plasirati još naprednije digitalne proizvode!

EKSKLUZIVNE SNIMKE
VIDEO Braća Mamić žive opušteno u BiH: Evo čime se bave u slobodno vrijeme
TIDAL
Glazba i zabava
Jeste li ikada čuli za TIDAL? Istražili smo sve što morate o njemu znati
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.