Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivan pomak

Neto dobit Croatije Airlinesa 20,3 milijuna kuna

croatia airlines,avion
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
14.11.2013.
u 13:43

Ostvarena je i operativna dobit u iznosu 28,8 milijuna kuna, što je višestruko bolji rezultat u odnosu na isto razdoblje lani

Croatia Airlines u prva je tri kvartala ove godine ostvario 20,3 milijuna kuna neto dobiti te ukupan pozitivan pomak od 30,2 milijuna kuna u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

Uz to, ostvarena je i operativna dobit u iznosu 28,8 milijuna kuna, što je višestruko bolji rezultat u odnosu na isto razdoblje lani, kad je operativna dobit iznosila 2,7 milijuna kuna, doznaje se iz priopćenja kompanije.

Operativni troškovi u prvih devet mjeseci bili su za deset posto niži od troškova ostvarenih u istom razdoblju prethodne godine, što je pridonijelo povećanju operativne dobiti za nešto više od 26 mil. kuna.

>> Za Croatiju Airlines zainteresirani Kinezi i Indonežani

Komentara 1

AU
autoritet
16:03 14.11.2013.

E sad treba tu dobit, koliko god bila rezultat trošenja i javnog novca, pokloniti nekom privatniku - jednako kao i onu ostvarenu u Croatia osiguranju i Hrvatskoj poštanskoj banci. Čujem da Zoki već ima frendove favorite...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije