Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Telekom

Natječaj ‘Zajedno smo jači’ - 700.000 kn najboljim STEM projektima

HT
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
16.05.2017.
u 07:15

U prvoj kategoriji naglasak je na projektima koji omogućuju sustavnu edukaciju mladih i potiču njihov interes za STEM područje

Hrvatski Telekom raspisao je donacijski natječaj “Zajedno smo jači” na kojem će se dodijeliti 700 tisuća kuna u tri kategoriji za najbolje STEM edukacijske projekte. Prijave se primaju do 16. lipnja.

U prvoj kategoriji naglasak je na projektima koji omogućuju sustavnu edukaciju mladih i potiču njihov interes za STEM područje, a najbolji projekt osvojit će 200.000 kuna za njegovu realizaciju.

Druga kategorija namijenjena je projektima usmjerenim na edukaciju učitelja i profesora osnovnih i srednjih škola o STEM znanjima kako bi ta znanja mogli prenijeti što većem broju svojih učenika, a za realizaciju pobjedničkog projekta bit će donirano 300.000 kuna.

U trećoj kategoriji prijavljuju se projekti temeljeni na inovativnim digitalnim, ali prvenstveno društveno odgovornim, rješenjima s pozitivnim utjecajem na širu društvenu zajednicu te će primatelju donacije pripasti 200.000 kuna. 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije