Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

Nastavlja se kampanja 'Žuja za tate': Lani podijelili čak 16.500 gajbi piva

Za poklone se mogu prijaviti sve punoljetne osobe s prebivalištem u Hrvatskoj koje su u razdoblju od 01. siječnja 2019. do 19. siječnja 2020. godine postale roditelji, bilo rođenjem ili posvojenjem djeteta
20. ožujka 2019. u 10:33 2 komentara 798 prikaza
Žuja za tate
Foto: PR FOTO
Pogledajte galeriju 1/4

Nakon uspješne lanjske kampanje 'Žuja za tate', tijekom koje se prijavilo čak 16.500 mama i tata, odnosno 45% svih novih roditelja u Hrvatskoj, Ožujsko pivo i u ovoj godini nastavlja razveseljavati novopečene roditelje.

Ilustracija Poslodavac Partner Zagrebačka pivovara najbolja prema svojim radnicima

Od danas su otvorene prijave za drugu po redu kampanju „Žuja za tate“, kojom će ih ponovno iznenaditi super poklonima.

Ožujsko pivo će tako i dalje svim novim tatama pripremati personalizirane gajbe, dok je Podravka, kao novi partner kampanje, pripremila iznenađenje za mame pomoću kojeg će im tate pripremiti najnovije Dolcela slastice. Za poklone se mogu prijaviti sve punoljetne osobe s prebivalištem u Hrvatskoj koje su u razdoblju od 01. siječnja 2019. do 19. siječnja 2020. godine postale roditelji, bilo rođenjem ili posvojenjem djeteta. Sve informacije dostupne su na: www.zujazatate.ozujsko.com.

O sjajnom odjeku lanjske kampanje „Žuja za tate“ najbolje govore podaci da je u dostavu gajbi uloženo više od 280.000 prijeđenih kilometara i gotovo 8.500 radnih sati.

Žuja za tate | Autor : PR FOTO Foto: PR FOTO

Jeste li je vidjeli? Odlične reakcije: Presmiješna reklama za pivo oduševila je regiju, a evo kako je bilo na snimanju

– Kampanjom 'Žuja za tate' želimo sa svim mamama i tatama koji u 2019. dobiju dijete proslaviti taj veličanstveni trenutak, kao što smo to učinili i prošle godine. Podaci su pokazali kako smo lani najviše prijava dobili iz Zagreba i kontinentalne Hrvatske, a posebno nas raduje veliki broj prijava iz Slavonije, odakle je došla svaka peta prijava. Ove godine očekujemo još više prijava nego lani, pogotovo kada vidimo pozitivne demografske promjene koje su zabilježene prošle godine. A nadamo se da bi devet mjeseci nakon povijesnog uspjeha naše nogometne reprezentacije mogao uslijediti još jedan baby boom – izjavio je Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare.

Prema najnovijim podacima Ministarstva uprave, u Hrvatskoj je u 2018. godini zabilježen mali baby boom. Lani je tako u matice rođenih lani upisano 35.905 djece, što je 684 djece više nego 2017. Najviše ih je rođeno u Zagrebu, nakon čega slijedi Splitsko-dalmatinska županija (4359), zatim Primorsko-goranska (2403), Osječko-baranjska (2319), a na petom je mjestu Zadarska županija s 1474 djece.

Pivo e, da... Svi to radimo, ali krivo... Ovo biste trebali znati ako pijete pivo

Upravo te magične trenutke roditeljstva slavi kampanja „Žuja za tate“, koja izaziva sjajne reakcije među dobitnicima.

– Mislim da je riječ o super ideji koju sam odmah morao prepričati prijateljima i kolegama. Žuja me ovim znakom pažnje ponovno oduševila, a razveselila je i moju suprugu. Nju je taj moment dirnuo i na emotivnoj razini jer je uz poklon dobila i moje pismo u kojoj sam joj zahvalio na hrabrosti i strpljenju. A bome razveselila se i moja ekipa s kojom sam podijelio gajbu – rekao je sa smiješkom Damjan, jedan od lanjskih dobitnika.

U sklopu Žujine kampanje tate imaju mogućnost poslati personalizirano pismo mamama. Uz mnoštvo emotivnih i duhovitih stihova koji su se znali naći u njima, putem jednog pisma pala je čak i prosidba.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • hrman:

    Napravimo jos agresivaca alkoholicara....

  • ilija26:

    Prešao sam na Pan samo zbog reklamnih debila