Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslodavac Partner

Zagrebačka pivovara najbolja prema svojim radnicima

Ilustracija
Privatna arhiva
27.06.2018.
u 09:30

Selectio je izabrao tvrtke koje najviše ulažu u usavršavanje, zdrav život i ravnotežu privatnog i poslovnog života svojih zaposlenika.

Konzultantska kuća za savjetovanje u ljudskim resursima Selectio izabrala je najbolje poslodavce u 2018., u sklopu analize za stjecanje certifikata Poslodavac Partner.

Prema njihovim kriterijima, najbolji je poslodavac u Hrvatskoj Zagrebačka pivovara, nakon nje Erste&Steiermärkische banka, treća je Pliva, a sljedeće tri Sandoz, Coca-Cola Hrvatska i Hrvatski Telekom. Ocjenjivali su napore koje poslodavci ulažu kako bi zaposlenicima omogućili ravnotežu privatnog i poslovnog života, poput fleksibilnog radnog vremena te promicanje zdravog načina života i investiranja u usavršavanje radnika.

U prosjeku izabrane tvrtke ulažu 5743 kn godišnje po zaposleniku u usavršavanje. Projekt Poslodavac Partner pokrenut je 2005. s ciljem poboljšanja upravljanja ljudskim resursima.

Ilustracija
1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije