Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OUTFIT7 KUPILI KINEZI

Najbogatiji Slovenci prodali aplikaciju Talking Tom da bi proizvodili hranu

Talking Tom
Printscreen
23.05.2017.
u 23:25

Kompaniju su prodali kada su dobilim kažu Loginovi, poštenu ponudu i željenu cijenu od 898 mil. eura

Supružnici Samo i Iza Login otkrili su za Bloomberg da su slovensku kompaniju Outfit7, poznatu diljem svijeta po aplikaciji Talking Tom, prodali da bi se mogli baviti svojim stvarnim ciljem – proizvodnjom hrane.

Aplikaciju Talking Tom aktivno koristi 350 milijuna ljudi, a njezin YouTube kanal ima gotovo četiri milijuna pretplatnika i više od dvije milijarde pregleda. Kompaniju su Loginovi prodali jer su dobili, izjavili su u intervjuu za Bloomberg, poštenu ponudu, koja je dosegnula željenu cijenu od 898 milijuna eura, a kupac Outfit7 je kineska kompanija.

Prodajom 60-postotnog udjela obitelj Login, kao suvlasnici, zaradili su 539 milijuna eura koje žele iskoristiti za rješavanje problema pomanjkanja hrane i njezinu održivu proizvodnju.

Iza i Samo Login, osnivači kompanije Outfit7 na posljednjem popisu najbogatijih Slovenaca časopisa Manager zauzeli su prvo mjesto sa 699 milijuna eura. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije