Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poduzetnik godine

Nagrađen Brazilac koji gradi kuće za siromašne

Rubens Menin
Foto: Twitter
18.06.2018.
u 00:20

Titulu najboljeg poduzetnika na svijetu brazilski građevinar, koji je poznat po tomu što gradi kuće za osobe s nižim primanjima

Brazilac Rubens Menin iz tvrtke MRV Engenharia proglašen je novim EY Svjetskim poduzetnikom godine.

Titulu najboljeg poduzetnika na svijetu brazilski građevinar, koji je poznat po tomu što gradi kuće za osobe s nižim primanjima, osvojio je u konkurenciji 56 nacionalnih pobjednika iz 46 zemalja, čiji su ukupni prihodi veći od 23 milijarde dolara.

Menin je tvrtku utemeljio 1979. i postao najveći latinoamerički građevinski “developer”. Lani je imao neto dobit 197 milijuna dolara.

Hrvatski je predstavnik na prestižnom natjecanju bio Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili. Dodjela nagrade održana je u subotu u Monte Carlu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije