Naslovnica Biznis Kompanije i tržišta

MOL primio prvu probnu pošiljku ruske nafte nakon zagađenja

Razina te tvari u novim pošiljkama još je uvijek iznad maksimalno dopuštenih 10 čestica na milijun, kazao je za Reuters neimenovani izvor u naftnoj industriji
13. svibnja 2019. u 14:02 3 komentara 379 prikaza
MOL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL

Mađarska naftna i plinska grupa MOL primila je prve pošiljke ruske nafte naftovodom Družba za potrebe testiranja rafinerijske opreme nakon zagađenja, kazala su u ponedjeljak dva izvora u naftnoj industriji.

MOL Grupa RAST PROIZVODNJE EBITDA MOL Grupe u prvom tromjesečju veća od 500 milijuna dolara

Mađarska spada u skupinu europskih zemalja koje su u drugoj polovini travnja obustavile uvoz ruske nafte Družbom kako bi spriječile oštećenja u rafinerijama zbog zagađenja organskim kloridom.

Razina te tvari u novim pošiljkama još je uvijek iznad maksimalno dopuštenih 10 čestica na milijun, kazao je za Reuters neimenovani izvor u naftnoj industriji.

MOL Akvizicija MOL preuzeo Aurora Grupu i ušao u posao miješanja reciklirane plastike

MOL zasada namjerava koristiti nove pošiljke nafte samo za testiranje rafinerijske opreme a očekuje da će se opskrba naftovodom Družba normalizirati 17. svibnja, dodali su izvori.

U mađarskoj kompaniji nisu odmah odgovorili na upit Reutersa da komentiraju informacije o probnim pošiljkama ruske nafte.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • Neo001:

    Sjeća li se još itko kako je kriminalna račanova mafija prodala MOL-u 25%+1 dionicu INA-e za pišljivih 505 milijuna $, kada je INA bila perjanica u okruženju i sa nalazištima u Siriji vrijednija od 17 milijardi $. Koji od tih ... prikaži još! od tih kriminalaca je ikada odgovarao za tu pljačku ?