Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kadrovsko pojačanje

Milena Vušak nova savjetnica uprave Kraša

Milena Vušak nova savjetnica uprave Kraša
Foto: Kraš
04.03.2020.
u 22:24

U dugogodišnjoj karijeri bila je odgovorna za plasiranje brojnih internacionalnih brendova na lokalno tržište, među kojima su Milka, Oreo, TUC, Elvita, Snickers i Twix

Milena Vušak, dosadašnja direktorica tvrtke Mondelez Zagreb, pridružila se timu Kraš d.d. na poziciji savjetnika uprave. Vušak je posljednjih dvadeset godina karijere provela na ključnim pozicijama u konditorskoj industriji, a u Krašu će svoje iskustvo koristiti za jačanje pozicije Kraša na domaćem i inozemnim tržištima.

– Vjerujem da će moje menadžersko iskustvo u kategorijama čokolada i biskvita te poznavanje tržišnih trendova i potreba potrošača u tim kategorijama dodatno ojačati poziciju Kraša na domaćem i inozemnim tržištima. Veselim se novim slatkim izazovima – rekla je Milena Vušak.

U Mondelezu, u kojem je provela deset godina, bila je direktorica prodaje za tržišta Hrvatske i Slovenije, a prije je bila na funkciji direktorice prodaje za Hrvatsku u kompaniji Mars. U dugogodišnjoj karijeri bila je odgovorna za plasiranje brojnih internacionalnih brendova na lokalno tržište, među kojima su Milka, Oreo, TUC, Elvita, Snickers i Twix.

Diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, a nakon toga usavršavala se po programima internacionalnih kompanija u kojima je radila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije