Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Microsoft: Algebra najbolji obrazovni partner godine

Tomislav Dominiković
Sanjin Strukić/PIXSELL
28.05.2014.
u 21:00

Tehnološki div u konkurenciji 3200 tvrtki svjetskim prvakom proglasio naše učilište.

Obrazovna grupacija Algebra proglašena je najboljim svjetskim obrazovnim partnerom po izboru tehnološkog diva Microsofta!

I to u impresivno jakoj konkurenciji 3200 tvrtki koje su za Partner of the Year Award nominirale svoje projekte.

Mali a inovativni

– Ovo je nevjerojatno važno priznanje za Algebru, ujedno je priznanje hrvatskom ICT sektoru i hrvatskom tehnološkom obrazovanju – ističe Hrvoje Balen, član uprave Algebre. Kada pobijedite u konkurenciji u kojoj je jedan američki Global Knowledge, indijski Aptech Limited koji ima 6,5 milijuna studenata... tada znate da ste doista dobili pravu i vrijednu nagradu – ponosan je Balen.

Ovo je prvi put u povijesti dodjele nagrade Partner of the Year da je u segmentu edukacije nagrada otišla obrazovnom partneru iz jedne male zemlje. Projekt kojim je Algebra osvojila žiri jest “Moj prvi Microsoft certifikat” koji je Algebra osmislila i provela za učenike srednjih škola i studenata, a uključivao je osmišljavanje nastavnog programa, informiranje i motiviranje učenika, provedbu nastave uz online pripreme, kvalifikacije, probne testove i polaganje certifikacijskih ispita.

Motiv za investitore

– Projekt koji se pokazao najboljim na svijetu i dalje kontinuirano provodimo želeći mladima približiti perspektivu koju nude IT zanimanja. Ovo je za nas dodatna potvrda da je i iz Hrvatske moguće postići vrhunski rezultat na svjetskoj razini, samo treba imati znanja, hrabrosti i samopouzdanja – naglašava Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre.

Budući da je kvaliteta tehnološkog obrazovanja jedna od presudnih stavki pri odlučivanju o pokretanju IT poslova u nekoj zemlji, Hrvoje Balen uvjeren je da će uručenje ove nagrade pred nekoliko tisuća predstavnika najvećih svjetskih IT tvrtki na partnerskom skupu u Washingtonu imati snažan učinak na sve hrvatske tvrtke koje posluju u ICT biznisu, ali i na potencijalne nove investitore.

>>Last call – uhvatite zadnju priliku!

>>Microsoft, Algebra i HRPro nude jedinstven skup usluga i softverskih rješenja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije