Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WINDAYS14

Microsoft, Algebra i HRPro nude jedinstven skup usluga i softverskih rješenja

WinDays14
Foto: WinDays14
1/3
09.04.2014.
u 14:10

Jedna od komponenti ove ponude je i HR.net, informatički sustav razvijen na Microsoftovim internetskih tehnologijama

Treći dan tehnološke konferencije WinDays14, koja se ovaj tjedan održava u Umagu, tvrtke su iskoristile za predstavljanje poslovnih rješenja. 

Microsoft, Algebra i HRPro tako su predstavili zajednički tržišni nastup. Naime, ova tri poduzeća ujedinit će svoje poslovno iskustvo kako bi tržištu ponudili jedinstven skup usluga i softverskih rješenja kojim bi se kvalitetnim upravljanjem kadrovima i znanjem osigurala bolja distribucija znanja unutar kompanije i smanjili gubici znanja odlaskom visokoproduktivnih i obučenih zaposlenika.

Svi podaci na jednom mjestu

Jedna od komponenti ove ponude je i HR.netinformatički sustav razvijen na Microsoftovim internetskih tehnologijama koji vrlo je "user friendly" i prilagodljiv korisnicima. Svi podaci o zaposlenima i organizaciji dostupni su s jednog mjesta, koje predstavlja pouzdan izvor za izvještavanje, analize i složene KPI pokazatelje. HR.net ima dvije glavne značajke - svi podaci o zaposlenicima i svi procesi za upravljanje ljudskim  potencijalima nalaze se na jednom mjestu te istom sustavu pristupaju profesionalci iz ljudskih potencijala, manageri i zaposlenici.

- Smatramo da je ponuda ovakvog integriranog rješenja na našem tržištu neophodna kako bi prije svega omogućili hrvatskim poduzećima ravnopravnu utakmicu s igračima na globalnom tržištu gdje je znanje ključno sredstvo poslovne uspješnosti - rekao je Tomislav Dominković, predsjednik uprave Algebre.

Dell bez "fige u džepu"

Nova poslovna rješenja predstavio je i Dell, koji ove godine slavi 30 godina. Tomislav Juraga, Dellov Country Manager za Adriatic, rekao je kako tvrtka odgovara na potrebe kupaca. Njihov server radi sa svim memorijama što, kako je rekao, pokazuje filozofiju kompanije koja je orijentirana prema kupcu i nema "fige u džepu". Juraga je rekao da Dell ne namjerava ići na mobitele i cloud - žele biti provideri za cloud, ali neće davati te usluge. Pružat će jedino usluge servisa, održavanje i slično. 

Juraga je naglasio kako je Dell drugačiji jer je baziran na standardima, ima otvoreni pristup, nudi modularne sustave, fleksibilnost, moderne platforme i end to end rješenja. Između ostalog cilj tvrtke je do 2020. godine smanjiti ekološki footprint za 80 posto.

>> Mladom bračnom paru 40.000 kuna za aplikaciju za hotele

>> Tehnologija i potražnja su tu, no i dalje postoje izazovi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije