Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Matija Matea Stojić nova je izvršna direktorica Poliklinike Mazalin

Poliklinika u posljednje dvije godine bilježi rast viši od 30 posto
02. listopada 2020. u 09:52 498 prikaza
Matija Matea Stojić nova je izvršna direktorica Poliklinike Mazalin

Matija Matea Stojić nova je izvršna direktorica Poliklinike Mazalin, privatne zdravstvene ustanove za ginekologiju i radiologiju - ultrazvučnu dijagnostiku. Poliklinika, koja je s radom počela 2011. godine kao ginekološka ordinacija, u posljednje je dvije godine proširila svoj medicinski tim i pacijentima ponudila dodatne medicinske usluge, što je rezultiralo povećanom potražnjom i većim brojem pregleda, točnije s rastom višim od 30 posto.

Matija Matea Stojić karijeru je započela još u studentskim danima, u L’Orealu u odjelu ljudskih resursa, zatim u Addecu nakon kojeg je tri godine radila u međunarodnoj humanitarnoj organizaciji. Svoje je vještine, nakon radnog iskustva u međunarodnim kompanijama, odlučila usmjeriti u daljnji razvoj Poliklinike Mazalin.

„Vidim puno potencijala u zdravstvenom sektoru, a posebno sam strastvena u ovom poslu jer ima višu svrhu – pomaganje drugima, a to mi je jedan od glavnih životnih ciljeva. Pozicija izvršne direktorice stoga je velika odgovornost, no otvara i puno mogućnosti, kao što je podizanje standarda zdravstvenih usluga u Hrvatskoj“, kazala je Matija Matea Stojić kojoj je želja dodatno ojačati, proširiti i razvijati Polikliniku.

Poliklinika Mazalin upravo je nabavila i novi ginekološki ultrazvučni aparat Voluson S8 BT18 tvrtke General Electric Healthcare koja je inovacijama i kvalitetom svojih proizvoda postavila najviše standarde u svijetu. Riječ je o najmodernijoj ultrazvučnoj tehnologiji za ginekološke i trudničke preglede zahvaljujući kojoj se mogu puno brže dijagnosticirati i preciznije pratiti razne dijagnoze. Voluson S8 nudi izniman prikaz 2D/3D/4D slike uz najvišu kvalitetu, brzinu i jednostavnost. Time se omogućuje bolji balans kvalitete pregleda i investiranog vremena pacijentica, što u današnje vrijeme ne bi smjelo biti pitanje kompromisa.

Uplift akademija
Iskoristite digitalizaciju na najbolji mogući način
Kata nije imala pretjerane ambicije biti poduzetnicom, no korona kriza natjerala ju je da promijeni stav
Uplift.hr
ZLATA VRIJEDNI
Znate li što u karijeri vrijedi više od novaca?