Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razvoj brendova piva

Martin Best novi direktor marketinga Carlsberga Croatia

Martin Best
Foto: ''
05.12.2013.
u 11:11

Britanac je i član menadžmenta danske kompanije zadužen za hrvatsko i mađarsko tržište

Martin Best novi je direktor marketinga Carlsberga Croatia i član menadžmenta kompanije zadužen za hrvatsko i mađarsko tržište. Martin Best dolazi iz grupacije Carlsberg u kojoj je od 2008. godine obnašao menadžerske funkcije u prodaji i marketingu na različitim tržištima.

U sjedištu grupacije Carlsberg u Danskoj radio je na strateškom razvijanju i realizaciji globalnih marketinških kampanja za premium brendove, dok je za upravljanje i razvoj prodajnih kanala te odnose s ključnim kupcima bio zadužen tijekom dvogodišnjeg angažmana u Baltika Breweries u Rusiji. U Hrvatsku dolazi s mjesta direktora odgovornog za provedbu „Sales & Value Management“ projekata u Aziji, koji su se odnosili na analizu postojećeg načina poslovanja i postizanja profitabilnosti s fokusom na cijenu, promociju i asortiman te s ciljem optimizacije i postizanja još boljih poslovnih rezultata.

Rođen je 1979. godine u Manchesteru u Velikoj Britaniji, a studij marketinga završio je na Sveučilištu u Lancasteru. Best će na svojoj novoj poziciji dodatno unaprijediti marketinšku organizaciju Carlsberga Croatia i njezinih brendova, od razvoja strategije do izvrsnosti u provedbi, priopćili su iz Carlsberga.   

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije