Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO POSKUPLJENJE

Loše vijesti za vlasnike automobila: Ove vrste goriva od danas skuplje

Gorivo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
05.10.2021.
u 07:34

Vlasnici automobila s LPG sustavima ne trebaju brinuti, cijena se najvjerojatnije neće mijenjati.

Kako javlja portal cijenegoriva.info, spremnik od 50 litara benzina mogao bi biti skuplju za čak 11 kuna, dok bi cijena dizela trebala porasti i više. Javljaju da bi spremnik dizela mogao biti skuplji za 14 kuna.

Vlasnici automobila s LPG sustavima ne trebaju brinuti, cijena se najvjerojatnije neće mijenjati.

Ključne riječi

Komentara 27

ZL
Zlatnipijesak
18:07 04.10.2021.

Ma mene to ne brine, iako u kucanstvu imam auto i na dizel i na benzin, niti me brine sto je kod nas najskuplje gorivo od DE do TUR! Vazno mi je samo da imamo hrpu cjepiva! Zamislite samo da smo svi do sada izumrli, kome bi onda bila bitna cijena goriva? Nikad nisam od 1991 glasao za HDZ, ali ako bih to slucajno u nekoj vrsti ludila ipak pokusao, molim nekoga iz izborne komisije da me ustrijeli!!

LE
LeonardoGoldman
20:05 04.10.2021.

To je nama nasa korona dala. Uzivajte koronasi, to ste htjeli.

HR
Hrabraja
18:01 04.10.2021.

Hvala Vladi na čelu sa gos. Plenković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije