Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osipanje tvrtke

Loš znak - i Hrvoje Prpić odlazi iz HGspota

Hgspot
Pixsell
20.06.2011.
u 13:08

Prpić se oglasio priopćenjem u kojem navodi da je zahtjev za prekidom radnog odnosa Nadzornom odboru predao početkom mjeseca. Kao razlog ističe da ne želi biti financijski teret tvrtki tijekom dugih pregovora s vjerovnicima

Hrvoje Prpić, najznačajniji povratnik u HGspot, ponovno napušta projekt koji mu je obilježio život. Epizoda u kojoj je pokušao spasiti tvrtku čiji je suosnivač završit će 1. srpnja. Prpić se oglasio priopćenjem u kojem navodi da je zahtjev za prekidom radnog odnosa Nadzornom odboru predao početkom mjeseca, a iz tvrtke odlazi dogovorno, na prijateljskoj razini. Kao razlog ističe da ne želi biti financijski teret tvrtki tijekom dugih pregovora s vjerovnicima.

- Odlazim jer vjerujem da će pregovori trajati predugo i da za pregovora koji se vode između dioničara i vjerovnika nema potrebe da stvaram dodatni trošak tvrtki bez da išta mogu učiniti za nju. Osim toga, po završetku pregovora neki novi ljudi postat će dioničari i mislim da je fer da oni sami biraju svoj upravni odbor, a ne da im se vodstvo nameće - istaknuo je Prpić.

Najavljuje da tek nakon dvomjesečnog odmora ponovo kreće s Trilleniumom i novom investicijom Once sport. Iz uprave HGspota prije nekoliko dana otišao je i Goran Češnovar, a osipanje vodstva nije dobar znak za posrnulu kompaniju, niti njezine vjerovnike.

 

 

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
13:41 20.06.2011.

sjećam se svih tih vrlih velikih \"managera\" i dičnih novinara koji su pisali o njima, propala trgovina, propali manageri a gdje je tu proizvodnja... ja sam u svoje doba na hreliću kupovao pa prepodavao a nisam bio \"manager\"... poznati i priznati NIJE NOVAC SVE TREBA NEŠTO I SAM NAPRAVITI PA IMATI ZADOVOLJSTVO I REĆI VIDI NISAM TO UVOZIO

SP
sper
14:26 20.06.2011.

e sad kad procitamo tekstove iz prosle godine kako ce prpic spasiti HG Spot sa premium brandingom, bla bla... tko je i malo poznavao it trziste znao je da su to gluposti, HG Spot je nekad bio glavni radi cijene a sad su i 30% skuplji od konkurencije.

ZA
zagabria1
02:14 21.06.2011.

ja mislim da je to dobar znak. Mozda se sada ipak spase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije