Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje poslovanja

Ledo otpremio prvu pošiljku sladoleda za trgovački lanac iz SAD-a

ledo
Foto: Ledo
1/2
12.06.2015.
u 10:43

Suradnja između Leda i američkog trgovca Krogera započela je u segmentu sladoleda na štapiću u multipaku

Ledo je otpremio prvu pošiljku sladoleda na veliko američko tržište i time ostvario značajan iskorak u izvoznoj strategiji kompanije. Do izvoza sladoleda došlo je na osnovi sporazuma o suradnji, koji je za 2015. i 2016. godinu Ledo potpisao s američkim trgovačkim lancem Kroger, drugim po veličini trgovcem u SAD-u i petim na svijetu koji u svom sastavu ima 3400 trgovina različitih formata po cijelom SAD-u.

Suradnja između Leda i američkog trgovca Krogera započela je u segmentu sladoleda na štapiću u multipaku, koji su proizvedeni pod vlastitom premium markom ovog trgovačkog lanca naziva ''Private Selection.

Hrvoje Kraljević, predsjednik Uprave Leda, je istaknuo:

 - U proteklih dvadesetak godina Ledo je ostvario iznimne rezultate i vrlo visoke tržišne udjele u regiji. Ujedno je u zadnjem periodu, naročito ulaskom Hrvatske u članstvo EU, Ledo dodatno napravio iskorak i na nova tržišta izvan regije. Uz rast prodaje i profita te povećanje efikasnosti zbog ekonomije obujma, učenje i stjecanje iskustva u poslovanju na međunarodnom tržištu višestruko koriste kompaniji i svim njezinim zaposlenicima.

>> Zagrepčani najveći sladoledoljupci, u Maksimiru 23. svibnja i prvi praznik sladoleda

Ključne riječi

Komentara 2

RA
Rad
12:45 12.06.2015.

Bravo! Samo nam izvoz može poboljšati situaciju, a pogotovo nam je šansa s prehranom jer stvarno, osim najboljeg sladoleda i vode na svijetu, imamo masu odličnih stvari. Npr Kraševe čokoladne napolitanke ili paški sir zaslužuju biti na policama svakog trgovačkogg lanca koji drži do sebe.

OR
orao10
23:09 14.06.2015.

Ledo je dobar ali nije najbolji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije