Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Online kupnja

Kupujte jednostavno, pametno i praktično!

Online kupnja
Foto: Thinkstock
20.06.2017.
u 10:45

Osim na stranom, i na domaćem tržištu sve je bogatija ponuda web-trgovina. Uz to što možete kupovati od 0 do 24 kad god poželite, iskustvo kupnje iz naslonjača mnogo je ugodnije i bez stresa.

Užurbani životni tempo ne ostavlja nam mnogo vremena za kupnju. Vrlo često obavljamo je usputno, neplanirano i površno. Koliko ste samo puta došli kući iz šopinga postavljajući si ono poznato pitanje: „Što mi je ovo trebalo?“

No kupnja može biti i vrlo pozitivan doživljaj ako znate iskoristiti mnoge prednosti koje vam moderna tehnologija pruža. Što odabrati?

Online kupnja

Osim na stranom, i na domaćem tržištu sve je bogatija ponuda web-trgovina. Uz to što možete kupovati od 0 do 24 kad god poželite, iskustvo kupnje iz naslonjača mnogo je ugodnije i bez stresa.

3-D sigurnosni standard jamči sigurnost pri kupnji na internetu  na web-trgovinama označenima znakom MasterCard SecureCode  uz dodatnu identifikaciju tokenom banke. Zagrebačka banka je iz sigurnosnih razloga također odredila i dnevne limite potrošnje i maksimalni broj transakcija po pojedinim karticama.

Kupnja uz obročnu otplatu bez kamata i naknada

Kako biste izbjegli situaciju kada je jednokratan izdatak prevelik udarac na vaš kućni budžet, jednostavno odaberite obročnu otplatu. Rasporedite plaćanje na nekoliko obroka i imajte punu kontrolu nad troškovima. Kupnja na rate omogućit će vam da lakše podnesete izdatak, a dodatni je benefit u činjenici da je takva kupnja oslobođena kamata, naknada i dodatnih troškova.

Sigurno plaćanje širom svijeta

Prilikom putovanja u inozemstvo, kartice su najpraktičnije sredstvo plaćanja.
– Manji je rizik od nastanka štete pri gubitku u odnosu na gubitak gotovine.
– Prihvaćene su na više od 36 milijuna prodajnih mjesta u čak 122 zemlje.
– Gotovinu možete podizati na više od 2 milijuna bankomata i isplatnih mjesta diljem svijeta.

Pogodnosti

Kupnja je uvijek ugodnija kad uz nju ostvarujete pogodnosti i popuste. Prije kupnje uvijek provjerite gdje ih možete ostvariti, sigurno ćete naći nešto za sebe!

Sadržaj omogućila Zagrebačka banka u suradnji s native produkcijom Večernjeg lista.

Komentara 2

RO
robertbruckner
09:40 02.07.2017.

Platit ce "udruga Franak" ili porezni obvezniki hrvatske he he he

DU
Deleted user
18:34 05.07.2017.

Najbolje je nista ne kupovati... A ako onda ne online

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije