Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ulagači iz Kine i Rusije

Krapinske toplice pred investicijama od 30-tak milijuna eura

Krapinske toplice
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/2
08.05.2017.
u 12:56

U rujnu bi, pak, investitori iz Rusije s 12 milijuna eura trebali početi gradnju novog hotela

U Krapinskim toplicama odbrojavaju do početka velikih turističkih investicija. Radovi na preuređenju hotela Toplice mogli bi početi već u lipnju. Kineski investitori uložit će oko 20 milijuna eura, hotel će zasjati s četiri zvjezdice, a u planu je i dogradnja depadanse, kaže načelnik općine Krapinske Toplice Ernest Svažić.

U rujnu bi, pak, investitori iz Rusije s 12 milijuna eura trebali početi gradnju novog hotela, na samom ulazu u kompleks Krapinskih toplica, s 90 soba, wellnessom i kongresnim centrom za 450 sudionika, a i taj bi hotel trebao ponijeti četiri zvjezdice. Dobre vijesti iz Krapinsko-zagorske županije utoliko su bolje što bi upravo smještajni kapaciteti mogli postati ograničavajući faktor za rastući broj turista, a čule su se tijekom najave 2. sajma kontinentalnog turizma Wellcone, koji će se u srijedu održati na Zagrebačkom velesajmu i gdje će ove investicije biti detaljnije predstavljene.

Na Sajmu će se, inače, nastupiti pedesetak izlagača, predstavit će se i domaći primjeri dobre prakse, ali i iz Slovenije te BiH. Najavljena je i konferencija o mogućnostima razvoja kontinentalnog turizma, te više panel diskusija. Ulaz je besplatan, a posjetitelji će se, među ostalim, moći počastiti plemenitaškim ili kmetskim pivom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije