Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt opozicije

Jamče li nam ideje opozicije izlaz iz krize

\'25.09.2010., Hypo Alpe Adria Centar, Slavonska avenija 6, Zagreb, - 5. Izvjestajno-tematska konvencija SDP-a. Predsjednik SDP-a Zoran Milanovic i predsjednik HNS-a Radimir Cacic.  Photo: Goran Stanz
Goran Stanzl/PIXSELL
25.03.2011.
u 21:30

SDP-ov ekonomski strateg Branko Grčić i Radimir Čačić ponudili su javnosti niz planiranih gospodarskih mjera na prvi test.

Što neslužbeno što imenom i prezimenom čelnici oporbenih stranaka u javnosti su počeli testirati kako bi dijelovi njihovih “gospodarskih programa”, ako se tako mogu nazvati otkrivene ideje, mogli proći u presudnom dijelu izborne kampanje. SDP-ov ekonomski strateg Branko Grčić i Radimir Čačić, koji je vjerojatni budući potpredsjednik Vlade za gospodarstvo ili ministar gospodarstva ako Kukuriku koalicija pobijedi HDZ & partnere, ponudili su javnosti niz planiranih gospodarskih mjera na prvi test.

– Za sve te nabačene prijedloge mogu reći samo jedno: Ma dajte mi ljudi donesite samo ugrubo sastavljeni proračun na dvije stranice. Proračun! Ovo je sve neozbiljno, političke proklamacije – komentirao nam je jedan vrlo ugledni financijski stručnjak.

*U tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote čitajte analizu plana oporbe za bijeg iz recesije, a više o planovima opozicije čitajte u Obzoru. 

Komentara 116

UK
Ugo Kajvez
09:39 28.03.2011.

Isto smeće ko i ova na vlasti ..................

PE
petarbosni4
23:22 23.04.2011.

Ma hajdete, probudite se!

Avatar GERO2
GERO2
10:58 27.03.2011.

Ovu zemlju moze spasiti samo dragi Bog.A on izgleda NECE.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije