Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez akvizicije

J. Šelej: Altrad Group nije kupio Limex

limex
Arhiva Vl-a
15.04.2010.
u 13:20

Glasine o prodaji Limexa iz Donjeg Miholjca Altrad grupi neistinite su i lažne - piše u priopćenju vlasnika i jedinog predsjednika uprave Limexa Josipa Šeleja.

Josip Šelej, vlasnik i jedini član uprave tvrtke Limex iz Donjeg Miholjca, danas je opovrgnuo pisanje jednog dnevnika da je Limex prodan francuskoj Altrad grupi za sedam milijuna eura.

Objavljeno je, naime, kako je akvizicija tvrtke koja se proslavila proizvodnjom bicikala, a danas je jedan od najvećih europskih proizvođača mješalica za beton i građevinskih i vrtnih kolica, zaključena u potpunoj tišini, pri čemu se kao glavni izvor spominje francuski dnevni list Les Echos. Na stranicama Altrad Groupa piše, doduše, podatak da su u 2010. akvizirali Limex, ali nema podrobnijih podataka o kojoj je točno tvrtki riječ, kao ni iz koje je države.

Šelej, pak, demantira kako su oni u pitanju.

- Glasine o prodaji Limexa iz Donjeg Miholjca Altrad grupi neistinite su i lažne. Limex nije prodan tvrtki Altrad - piše u Šelejevu priopćenju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije