Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska gospodarska komora

Izabrani novi predsjednici Udruženja posrednika u osiguranju HGK i Udruženja osiguravatelja HGK

Đurić
Foto: HGK
1/2
30.05.2014.
u 16:08

Na jučer održanoj sjednici Udruženja posrednika u osiguranju HGK za predsjednika Udruženja u sljedećem mandatu izabran je Miho Klaić, a Igor Đurić novi je predsjednik Udruženja osiguravatelja HGK

Na jučer održanoj sjednici Udruženja posrednika u osiguranju HGK za predsjednika Udruženja u sljedećem mandatu izabran je Miho Klaić direktor Fortius d.o.o., priopćio je HGK.

Za njegovog zamjenika izabran je Ivica Vučetić, direktor Interkapital rizik d.o.o., a na sjednici je također usvojen Kodeks etike u posredovanju u osiguranju i reosiguranju.

Osim toga, HGK je priopćio da je Igor Đurić, predsjednik Uprave Wüstenrot životnog osiguranja d.d. na sjednici 27. svibnja izabran za novog predsjednika Udruženja osiguravatelja HGK. Mandat će mu trajati četiri godine, a za njegovog zamjenika izabran je Žarko Fatović, predsjednik Uprave Ergo osiguranja d.d. 

- Uz predsjednika i zamjenika predsjednika Udruženja, za članove Vijeća Udruženja izabrani su Milan Krizmanić, predsjednik Uprave Merkur osiguranja d.d., Mladen Gavrančić, član Uprave Societe Generale osiguranja d.d. i Časlav Žaja, direktor Sektora za pravne poslove Croatia osiguranja d.d.- navodi HGK u priopćenju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije