Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastronomska novost

Iz MasterChefa u restoran svjetleće hrane

Martina Županić
Goran Jakuš/Pixsell
11.01.2016.
u 06:30

Hrana koju je osmislila Martina Županić svijetli pod UV svjetlima zbog supstancija iz prirodnih namirnica

 Jedna od natjecateljica kulinarskog showa MasterChef, Martina Županić pokreće novi poduzetnički projekt. Riječ je o restoranu u kojem će nuditi svijetleću hranu .

Hranu koja uz zdrave namirnice sadrži neke supstancije koje svijetle pod UV svjetlima Županić je, prema svojim riječima, osmislila slučajno. Nije riječ samo o hrvatskoj ekskluzivi već i o onoj na svjetskoj razini jer Županić jedina zna recepte uz pomoć kojih hrana zasvijetli. Pod imenom Luma Bites razvijen je projekt za koji je mlada poduzetnica novac prikupljala i uz pomoć platforme Kickstarter, a da projekt uspije, pomogla je i zagrebačka razvojna agencija Plavi ured u kojem je Županić naišla na punu podršku.

To nije prvi projekt poduzetnice koja je pokrenula i Chevaprolls, projekt čiji potencijal je prepoznat izvan granica RH pa postoji interes i mogućnost za razvoj franšize.  

>>Iz kulinarskog showa u svoj restoran

Komentara 1

Avatar d-ano
d-ano
22:04 25.01.2016.

,,,,,,,,,,,Bravo,,,,,,,,,,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije