Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje WTW-a

Menadžeri očekuju rješenja od osiguravatelja

pare
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
30.11.2016.
u 07:15

– Učinkovito upravljanje kompleksnim rizicima ključ je kontinuiteta poslovanja i povećanja konkurentnosti – kaže glavni izvršni direktor WTW-a Marko Štajduhar

Anketa Willis Towers Watsona (WTW), globalne grupacije za upravljanje rizicima i posredovanje u osiguranju i reosiguranju, pokazala je da hrvatski menadžeri imaju visoka očekivanja od posrednika u osiguranju.

Riječ je o rezultatima ispitivanja stavova stotinjak naših menadžera iz različitih grana koji govore da 63,3 posto njih od posrednika u osiguranju očekuje otkrivanje i optimizaciju rizika u poslovanju, dok 60 posto očekuje i kreiranje specifičnih, prilagođenih osiguravateljnih rješenja. Domaća poslovna zajednica prepoznaje dodanu vrijednost koju posrednici u osiguranju donose, priopćeno je iz WTW-a. Domaći menadžeri (njih 42%) ubuduće kao najveći rizik vide mogućnost pojave nepredviđenih šteta i gubitaka, zbog neočekivanog pada potražnje za njihovim proizvodima i uslugama zabrinuto ih je 33%, dok se četvrtina brine oko mogućeg odlaska vrhunskih menadžera.

– Učinkovito upravljanje kompleksnim rizicima ključ je kontinuiteta poslovanja i povećanja konkurentnosti – kaže glavni izvršni direktor WTW-a Marko Štajduhar.

>> Do 50% bonusa za obvezno osiguranje vozila nikad nije bilo lakše doći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije